IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Ez egyértelműen annak a hibája, aki hátulról belédmegy, az nem ok, hogy nem lát előre, tessék féket nyomva, kis gázzal kifordulni, hogy és nézze meg, hogy vannak-e előtte (chaten el is magyarázhatod neki). Persze az is előfordul, hogy kinézett, nem volt ott senki, full gáz, már mozog és akkor rak elé valakit. Ez előfordul bárkivel.

Az ilyen spawn-nál segíthet az, ha refly-t nyomsz, átmész egy másik német reptérre (vagy akár oroszra is), ott kiválasztasz egy gépet, fly, majd mikor már ott állsz a reptér szélén, visszamész a sajátra. Ilyenkor lehet, hogy egy másik spawn-helyet oszt ki neked. Ha olyan a pályán van ez, ahol vékony betonreptérről szálltok fel, akkor érdemesebb átmenni egy távolabbira, ott sokszor belédmennek.

A játék -300 pontot ad, ha saját gépet lősz le. Az ütközések elég szarul vannak modellezve, az kapja a légigyőzelmet, akibe belementek. Mivel ez történetesen saját volt, és saját légigyőzelemért -300 jár, ennyit kaptál te is.

Egyébként találkoztam én már dogszerveren olyan kreténnel, aki pont ezzel szórakozott - levegőben mindíg belement a sajátba, hogy az - pontot kapjon. Szóltam az edminnak, az meg kirakta. A "könnyű" szervereken sokkal több ilyen barom van (a külső nézet hiánya, elég jól megszűri ezeket :) )