IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De játszhatsz, csak a dedikált szerverek nem engednek be.
Egyébként én átalakítottam a régi version convertert, és ikonok kapcsolgatásával tudom ki-be kapcsolgatni a soundmodot.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Nincs rá 3000Ft-od?
----

Jól értem, hogy ha rajta van a sound mod., akkor ne akarjak online jáccani?

... az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez így van...

esetleg a Hyperlobbynak a portját forwardolni?

lol most másikra probaltam menni nem enged, vissza a másikra ahova elõbb felengedett, most megint nem enged... LOL

repvez
Nekem is kész van ez a freetrack.Én infra ledeket használok,de van belölük olyan változat ami 120 fokos a láthatosága csak drágább az átlagnál.Sajna nekem még repszimbe nem sikerült a 6DOFot belöni,de az ARMA, rFactor simán kezeli.A legjobb hogy a másik progikhoz képest nem mászik el a középpont.Az oldalon van hozzá egy épitési segédlet amivel kiszámolhato hogy mekkora elemmel akarja használni az ember és ahhoz mekkora ellenállás kell a cucchoz és hogy hogyan kell hozzá bekötni a ledeket.
Mark007
Ha par masodperc alatt nem enged arra a repterre, akkor valassz masikat.

kösz mostmár mûxik 😊 meddig kell várni a Home Location Confirm-ig?

Mark007
Router vagy Tuzfal: engedd ki a 21000-es portot

persze és nem crackelve van, hanem mini-image

mindig Timeout-ot ír... egyszer sikerült bemennem, aztán meg megállt a Mission LOadingnál :\

patchelve van?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Mark007
Ha megveszed, biztosad menni fog neten. Szerintem tedd ezt...

hi srácok 😊 letöltöttem a '46-ot... nem tudok neten játszani. De eredetiben megvan a Forgotten Battles + Pacific Fighters. Akkor ezek szerint felejtsem el a '46-tal való netes játékot? most nincs rá zsém, de majd meg akarom venni

Sindelnet!

Melyik verziószámú FreeTracket próbáltad ki?
Strami11
http://www.amazon.co.uk/Revival-Sturmovik-Forgotten-Battles-Expansion/dp/B000FE3KGW - ez szerintetek telleg fut Vistaval, vagy csak ugy vegyek meg tobben alapu dolog? mert ha fut akkor asszem megrendelem es max holnap utan mar hozza is a postas bacsi... 😄

Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat!

dragon11
Jah elnéztem,az a kieg..😊 igazad van !

Bucser
nekem valamiért az oldalt nem hozza fel... megint gáz van a netemmel, de seggberúgom a szolgáltatót valszeg...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Nálam mûködik, 2990 HUF-ért osztják a '46-ot. Ha kell idemásolom a szükséges adatokat.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Mark007
En meg arra irtam, hogy a FAQ-ban nincs ilyesmi, hogy csak kulfoldrol lehet a '46-ot megvenni 😊
De nem vitatkozni akartam.

dragon11
Jah..láthatod,hogy neki válaszoltam akkor csak látom.

Bucser
ssajna a galaxisnet valamiért haldoklik.. én sem tudtam még ma elérni.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Mark007
Pelda a write only user-re😄
Trucker39 hsz-eben ott a link, ahonnan meg tudod venni....nem kell bankkartya...

dragon11
Nem a pénzen van a hangsúly tudod..azon volt hogy a f.a.q-ban az van csak külföldrõl lehet megvenni,de hát nem akkor megveszem...😊 ja és a lock on-t is lehet meg kéne xD

Trucker39
Vedd meg!!
CD Galaxis

Ha ennyit nem bírsz kiadni egy játékért, akkor nem is érdemes vele foglalkozni.

parkinson kóros játékosok elõnyben

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Strami11
apropo, en most toltom.. oroszul nem tudok, a szotart meg majd nem tudom elolvasni (ezek a franya ciril betuk). amugy azert toltom mert vista alatt nem 100 hogy megy, de ha meg megy es megerdemli a penzet akkor uccu a napelemes kocsival (mer ugye az kulon allo aram forrast hasznal, es nem azt amit a kisult utca) megyek a bocsltosbacsihozmerteznekemnagyonkell!!! 😄

Strami11
az de lol... esetleg valami neon csovel nem mukodik?? karacsonyfa egok? es akkor igy a monitorrol elkezd elmenni a kep, mert minden elektromossagot a hazban (sot az egesz utcaban) te hasznalsz fel, miutan az aram szolgaltato csodbe megy, es ez egy lanc reakciot indit el, magyarorszag energia ellato uzemeinel vagy hol...

Es most komolyra fordulva, bicikli lampaval is ilyen jol megy? en mondjuk alergias vagyok, tehat akkor ez a modszer kerulendo? (amugy nem 😄)

csak boltban vett cuccal tudsz neten repkedni.!. csak akkor enged fel a szerverekre. ha crackel próbálsz menni, az azonnal küldi az ip-d oroszországba. elsõ levélben kapsz egy orosz magyar szótárt, madj a második levélben sok sikert kívánnak annak alkalmazásában! 😄😄😄

amúgy le is lehet tölteni. de télleg vedd meg inkább. a szerveres dolgot meg a piros F.A.Q felirat dönölûen tartalmazza.azért van ott.
én úgy csinlátam, hogy fogtam a hátsó biciklilámpát,beállítottam h állandóan világítson majd felvettem egy bézbollsapkát és leszigszalagoztam azokat a részeket amik kitakarták a 4 lámpából 3at. utána mûködött csak kurrrvára elfáradt a nyakam.meg néha tul nagyot fordul,mert esetleg vakarózol vagy tüsszentesz meg ilyenek 😄 hirtelen mozdulatot kerülni kell
dragon11
Sziasztok!!!!!!😊 Lehet ezt a játékot neten tolni?És ha igen serverek vannak,ahol több player van?smile2.gif (és érdemesebb leszedni torrentrõl..mert sok a crackelt server és nem tudsz eredetivel csatlakozni hozzájuk,vagy több az eredeti server(nem crackelt)és azon gamelnek?) Bocsi a hülye kérdésekért...
Ja és még hol lehet megvásárolni(Online Webáruház..) csak akkor...ha eredetivel lehet csak gamelni(serverek miatt..vagy kulcs..) ,de azért adjátok a linket lécci!! bocsi a hülye kérdésekért...nagyon köszönöm a választ..
Ja és a f.a.q-ba ott volt, hogy mindenki az 1946-os kieggel játszik..😞 én nem tudom megvenni mert nincs bankkártyám...hát ilyet..a többi kieg serverei pedig nincs/üres?😞 PLZ HELP!!!

Mark007
Akkor nem tul biztato 😞 Ha lesz idom, azert megprobalom.. 😞
6DOF attol meg jo, mert nem teveszti össze a fejmozgast.

Az infra lednél jobb a sima,/TFT-n/a szélesebb sugárzási szög miatt.
Nagy macera összerakni,6DOF-ot csak a FalconRV-ben tudtam kicsalni
belõle,a 30 fps webcam és a progi érezhetõ késleltetést produkál,ami megszokható,de...
Pontosan,és egyenletesen bekonfigolni a nézetváltást,deadzont lehetetlen.
Egy lineális fejmozgásra,abnormális nézõpontváltás az eredmény.

Mark007
Baseball sapka, rajta 4db IR LED. A webkamera lencseje ele egy foto darab(a negativnak a vege a legjobb).Igy az IR LED-et pontosabban veszi, es mivel infra, ezert nem nezel ugy ki mint egy karacsonyfa(nekem is ez volt a gondom..😄)
Nem kell a 230V a fejedre, eleg 2db ceruza akku valahova, az ellatja.

Trucker, azert annyira nem surgos, hogy a hasznalatban levot berheljem szet 😉 Majd veszek inkabb a heten valahol 😊

Sindelnet: Mennyire hasznalhato? Ugy ertem, nincs sok kinlodas vele?

Én összeraktam a FreeTrackot,Repvez is,ha érdekel róla vmi,
kérdezz....

Strami11
aha... hat majd kiprobalom, most elmegyek meg eszek elotte, hogy teli gyomorral vagjon belem az aram 😛xDxDxD

Mondjuk egy baseball-sapkára felraksz egy LED-es bringa-villogót, de kicseréled a hagyományos LED-eket infrára. Így nem csillog vissza a monitoron, de a webkamerák többsége látja...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Strami11
most akkor jol ertem, hogy a ez a freetrack dolog abbol all, hogy par vilagito leddel a fejeden nezelodsz? az egy dolog hogy olcso, de engem most ugy elfogott tole a rohoges.. (de en ezt megcsinalom, csak felek nehogy szarra razzon az aram 😛😄) tehat.. a ledekbe a fejeden hogy lehelsz eletet? kilenc voltos elemekkel a fuledben, vagy? 😄 nah jolvan, ennyi lett volna, annyira meg nem ertem hogyan mukodik 😊

Trucker39
Otthon??? Ugye viccelsz? Barátoknál ismerõsöknél, stb. 😊
Ha szétszeded az otthonit, mivel kapcsolod a TV-t ?

Mark007
Hm, eloszor megnezem boltban, mielott buheralok 😉
De azert korulnezek majd itthon... 😄

Trucker39
Nem lehet olyan bonyolult IR Led-ek beszerzése. Annak idején néhány használaton kívüli távirányítót szétszedtem és máris lett megfelelõ számú IR Led.
Javaslok valami hasonló forrást. 😊

Mark007
Nem lehet rossz, en azon vagyok, hogy IR LED-eket szerezzek, aztan majd kiderul..egyetlen hatranya, hogy csak 30FPS (webkameratol fugg), míg a TrackIr 140 ha jol tudom.. Viszont nekem az nagyon draga, nincs ra penzem 😞 Ezert kerestem alternativat.

Trucker39
Vicces ember. 😊

Komolyra fordítva a szót, régebben próbáltam hasonló programokat, webkamerával. Jó volt, mármint a program. A freeview és a cam2pan is kipróbáltam. A gyenge pont a webkamera volt. Nem tudtam 15-20 fps-nél többet kihozni belõle. Ez viszont maximum polgári repülésnél lenne elég. Dogfight-ban nagyon sokszor elvesztettem a célt és ez többnyire gyors elhalálozással jár együtt.
Próbát mindenképp megér. ha van lehetõséged, úgy válassz webkamerát, hogy az elsõdleges szempont, amár említett fps érték minél magasabb legyen. A legoptimálisabb egy stabil 30 FPS-t tudó webkamera lenne.

Irigyellek. 😊

Te figyu, ha veszek 2990-ért egy webcam-et, elcseréled velem a TrackIR-edet arra? 😄

Na, jó, ez egy komolytalan ajánlat (esetleg ha még adok mellé egy levehetõ ajtós, NDK turmixgépet?). 😊
Amit láttam a Youtube-on Freetrack-es videókat, olyan nagyon rossz nem lehet.
Trucker39
Én is. 😊
Nem próbáltam, hiszen itt van a monitoron egy TrackIR.

Köszönöm a segítséget, otthon majd megsasolom.Mindenesetre most arra a variációra hajlok, hogy én vagyok a hüle. 😊

Más:
Ezt a Freetrack-et próbálta már valaki?
Trucker39
Azért pontosítsunk: Õ azt írta, hogy a kezdõképernyõ és a meü is orosz lett.
nakato: valamit mégis csak rosszul csinálsz. Jónéhányan letöltötték és minden gond nélkül mûködik nekik a dolog.
Ha hibát kellene keresni, azt mondanám, hogy a files.sfs átmásolásra került, mert a kezdõkép változott. Az il2fb.exe nem biztos, hogy felül lett írva, mert úgy tûnik, nem a files mappából olvassa ki az adatokat, hanem a gyári .sfs fileokból. Harmadik lehetõség az, hogy vagy a filelist.txt, vagy a files mappa nincs a megfelelõ alkönyvtárban. Több variáció most nem jut az eszembe.

Én nem kicsomagoltam és átmásoltam, hanem egyszerûen az "Il-2 Sturmovik 1946"-ot adtam meg célmappának a kicsomagoláshoz. Aztán úgy rakosgatja magának, ahogy akarja... (Persze bizt. másolatokat csináltam)

A 4.08-as patch van fent, s van hang, csak a régiek.
Mark007
Hmm..4.08m-ed van?
Egyaltalan nincs hang, vagy a regiek mennek?

Az angolt töltöttem le, s mindent átmásoltam a '46 könyvtárába. Az eredeti files.sfs-rõl és a il2fb.exe-rõl csináltam biztonsági másolatot is.
A lényeg, hogy sajna nem megy.