IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként én átalakítottam a régi version convertert, és ikonok kapcsolgatásával tudom ki-be kapcsolgatni a soundmodot.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
----
Jól értem, hogy ha rajta van a sound mod., akkor ne akarjak online jáccani?
... az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez így van...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Melyik verziószámú FreeTracket próbáltad ki?
Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
De nem vitatkozni akartam.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Trucker39 hsz-eben ott a link, ahonnan meg tudod venni....nem kell bankkartya...
CD Galaxis
Ha ennyit nem bírsz kiadni egy játékért, akkor nem is érdemes vele foglalkozni.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Es most komolyra fordulva, bicikli lampaval is ilyen jol megy? en mondjuk alergias vagyok, tehat akkor ez a modszer kerulendo? (amugy nem 😄)
amúgy le is lehet tölteni. de télleg vedd meg inkább. a szerveres dolgot meg a piros F.A.Q felirat dönölûen tartalmazza.azért van ott.
Ja és még hol lehet megvásárolni(Online Webáruház..) csak akkor...ha eredetivel lehet csak gamelni(serverek miatt..vagy kulcs..) ,de azért adjátok a linket lécci!! bocsi a hülye kérdésekért...nagyon köszönöm a választ..
Ja és a f.a.q-ba ott volt, hogy mindenki az 1946-os kieggel játszik..😞 én nem tudom megvenni mert nincs bankkártyám...hát ilyet..a többi kieg serverei pedig nincs/üres?😞 PLZ HELP!!!
6DOF attol meg jo, mert nem teveszti össze a fejmozgast.
Nagy macera összerakni,6DOF-ot csak a FalconRV-ben tudtam kicsalni
belõle,a 30 fps webcam és a progi érezhetõ késleltetést produkál,ami megszokható,de...
Pontosan,és egyenletesen bekonfigolni a nézetváltást,deadzont lehetetlen.
Egy lineális fejmozgásra,abnormális nézõpontváltás az eredmény.
Nem kell a 230V a fejedre, eleg 2db ceruza akku valahova, az ellatja.
Trucker, azert annyira nem surgos, hogy a hasznalatban levot berheljem szet 😉 Majd veszek inkabb a heten valahol 😊
Sindelnet: Mennyire hasznalhato? Ugy ertem, nincs sok kinlodas vele?
kérdezz....
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Ha szétszeded az otthonit, mivel kapcsolod a TV-t ?
Javaslok valami hasonló forrást. 😊
Komolyra fordítva a szót, régebben próbáltam hasonló programokat, webkamerával. Jó volt, mármint a program. A freeview és a cam2pan is kipróbáltam. A gyenge pont a webkamera volt. Nem tudtam 15-20 fps-nél többet kihozni belõle. Ez viszont maximum polgári repülésnél lenne elég. Dogfight-ban nagyon sokszor elvesztettem a célt és ez többnyire gyors elhalálozással jár együtt.
Próbát mindenképp megér. ha van lehetõséged, úgy válassz webkamerát, hogy az elsõdleges szempont, amár említett fps érték minél magasabb legyen. A legoptimálisabb egy stabil 30 FPS-t tudó webkamera lenne.
Te figyu, ha veszek 2990-ért egy webcam-et, elcseréled velem a TrackIR-edet arra? 😄
Na, jó, ez egy komolytalan ajánlat (esetleg ha még adok mellé egy levehetõ ajtós, NDK turmixgépet?). 😊
Amit láttam a Youtube-on Freetrack-es videókat, olyan nagyon rossz nem lehet.
Más:
Ezt a Freetrack-et próbálta már valaki?
nakato: valamit mégis csak rosszul csinálsz. Jónéhányan letöltötték és minden gond nélkül mûködik nekik a dolog.
Ha hibát kellene keresni, azt mondanám, hogy a files.sfs átmásolásra került, mert a kezdõkép változott. Az il2fb.exe nem biztos, hogy felül lett írva, mert úgy tûnik, nem a files mappából olvassa ki az adatokat, hanem a gyári .sfs fileokból. Harmadik lehetõség az, hogy vagy a filelist.txt, vagy a files mappa nincs a megfelelõ alkönyvtárban. Több variáció most nem jut az eszembe.
A lényeg, hogy sajna nem megy.