IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ma estére én is elkérezek az asszonykától az össznépi vadászatra, kellene egy közös TS cím amit adjunk le egymásnak itt priviben.
Nekem ezen a vacak logitechen az ffb a centráló erő is egyben, ha kikapcsolom akkor nincs centrálás, és olyan szar a mechanikája hogy akadozik a mechanika, érzem ahogy döcög a fogaskerekeken a kar, és akárhogy próbálkozom ugrásokkal megy a joy. Klasszikus eset, spit előttem, becélzom, még kell egy kicsi előretartás jobbra meg feléje, de a legfinomabb mozgással is egy jó két géptávollal eléje célzok és melléje meg amikor berezzen az ffb miatt akkor meg csak szórom a golyót, szépen körbelövöm vele az ellent, kap két kiskalit maxi és közben röhög rajtam hogy milyen bénán lövök