IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #26925 Olvastam itt egyesek perverzióiról, hogy feszültség mentesítik a joyukat. Ezt mechanikailag értem, magyarán felkötik a rugót, hogy minél kisebb ellenállása legyen a botnak. Hát nekem mint köztudott FFB-s a joyom. Nagyon szeretem és nagyon jó, de a némelyik gép pl messer, p-51, p-47-el lehetetlenség hosszú sorozatot lőni, mert a joy elindul felém. Ez persze enyhe, de elég zavaró ahhoz, hogy a célon tartsam huzamos ideig a revit.
Tegnap kipróbáltam, azaz simán kikapcsoltam a FFB-t. A teljesítményem csapnivaló lett. Olyan voltam mint amikor tanultam repülni évekkel ezelőtt. Nem találtam el semmit, de folyton átestem, mert a FFB nem jelezte hogy nincs felhajtó erő a szárnyakon. Szóval minden bajom volt és visszasírtam a kormány erőket. Aztán valami furcsát kezdtem tapasztalni. A vonat szerelvényt pl végig tudtam lőni a masinisztától egészen a krumplifejűpalacsintáig. Ez eddig lehetetlen volt. Eddig csak egyenkét pötyögtettem ki a szerelvényeket gondos becélzás útján rácsapások megannyi ismételgetésével.
A repülőket még mindíg nehezen találom el, de ha hozzászokok hogy nincs kormány erő, lehet hogy mégjobb találati arányokat is elérhetek mint FFB-vel.