IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • szekelyland
    Nomeg ez az átlőtt szárny is elég izé, tudják a veteránok, hogy a drága jó yak és lavór, sőt még a spit is méteres lyukakkal gond nélkül fordulózik, igaz ezek a modellek már nem az aerodinamikai hatás révén repülnek, hanem egy kis antigravitacionális hajtómű van a piloótaülés alatti vodkásüvegek aljára ragasztva.
    il2 ban a lyukak azok sokszor csak grafikai effektek, pl a fóka szárnyán pár apró lyukacska és egyből katasztrofális lesz a reptulajdonsága, mások mint ahogy fentebb írtam sokkal nagyobb látható sérüléssel mennek tovább. Kedvenc szórakozásom volt régebb amikor nem votl netem, hogy egymás mellé letettem egy tb3-at és egy messzert a földre, a tb3 ból lőve a messer farkát és a törzsét a szárnya lyukadt ki előre, érdekes módon..... majd az olajhűtő kezdett füstölni, majd váratlan pk-t kapott apilóta... ezen sokszor órákon át törtem a fejemet mint friss végzős fizikus hogy ez hogy lehetséges.....