IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RandomFlights=5
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
de ha rám hallgatsz akkor azt csinálsz amit akarsz 😊
GOOBY, pls
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
jól döntök mikor én egy Saitek Cyborg evo Force-t szemeltem ki magamnak, megéri az árát?
Az már csak extra, hogy a legtöbb kétmotoros gépen ugyanarra forognak a lapátok...és elhúzzák, csavarják a gépet (a valóságban talán egyetlen gépen sem volt így, pont ezért).
Borzasztóan furcsamód viszont a P-38-on meg van csinálva ellentétesre. Újabb Oleg-Mistery;Ð
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
www.pcpilot.hu
Nem minden vadászon van mindenféle trim; ha változik a sebesség, magasság, a trimet is igazítani kell; nem mindegy hogy a joystick trimjét használod vagy a programét; egyébként a játéknak van egy ilyen hülyesége (talán szeleket akarták "szimulálni" vele), hogy tényleg tök magától is egyfolytában borulni/csúszni kezd valamerre. FS-ben ehhez képest akármilyen idõben jól ki lehet trimmelni bármit.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
cheating has been detected stop
0-ról 1500-ra rántotta fel utánam stop
tököm tele van a ruszkikkal stop
Még így is megszivattam XDDD stop
És ami a legelképeztõbb, hogy csak mi ketten voltunk és nem zavartatta magát hogy csaljon!
Lebowski, te is ott voltál késõbb, mond meg!
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Igen, 1 év nagyon sok, nemrég másfél hét (!) után elõször majdnem földbe csaptam a gépet..új joyyal meg senki nem tud rendesen repülni. De ijesztõen jó játékos lehetne késõbb, köztünk még senki nem játszhatott 8 évesen olyasmivel, amiben bármilyen "repmodell" van..
Autót még nem vezet?😄 nekem az tûnik könnyebbnek, pedig keveset szoktam..😊
A 7 éves unokatestvérem 1-2 alkalom után még segítséggel sem nagyon érezte át, hogyan is kell pl kanyarodni😄 (azért elvolt vele😊
A hölgy Sanyo elleni trackjeit néztem meg, szerintem sokkal tovább bírta, mint ahogy én tenném... 😊
Egyébként már az enyém sem foglalkozik vele. Pedig a földalól is elõkeríteném a verseny összegét. Fifa07, sims2, ebnevelde. Ezek futnak nála.