IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
messerharcos #26641 Nem sértődök meg, tudom:) csakhogy 2-en is voltunk rá, ugyanolyan gépekkel egymás ellen. Az én szintem egyelőre a valor, ott vannak kb hasonló tudású játékosok mint én, ott aratok is sokszor:)
A gyakorlásról, ahogy irtam, 3 hónapja minden nap nyomom, a stat alapján ez javitott is valamelyest a pontoságomon és, kb 2%-al pontosabban lövök mint 2 hónapja. Szerintem enhe fejlődés van:)
Am mégegy rövid sztori, tegnap valoron bejött egy spit mögém, egyszer csak laggolt eget és fölnek ment de visszapatant, de ennek ellenére ugyanugy közelitett mögém. Spit VIII vagy IX-es volt, én g-2-vel nymtam, simán beért, elkezdett lőni, azt mondtam, leelőzni nem tudom, vagyok 700-on a zuhanás se segt, felhuztam a gépet, leveszem a teljseitményt, kinyitom a féklapokat. Jobb hijján, más ötletem nem volt, huúzzta utánam, erre átesett és már nem tudta kenni. Erre elkezdte irkálni, hogy csaló vagyok meg nyomogattam a print scent....