IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Genius volt eddig kb. 3db meg egy Logitech Attack, a Logitech jobban birta. A gond az volt vele, hogy az irányító potméterek (2db) elkoptak, és nem lehetett pontosan manõverezni a gépet. Mozdítottam egy hajszálat a karon, és össze vissza reagállt.
Ezért keresek optikai vagy digitális joysticket, az 'örök életû' lenne. Egyáltalán van ilyen vezérlésû?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
http://www.vatera.hu/microsoft_sidewinder_precision_2_joystick_32893577.html
Az elsõ hirdetõjével, "Hotdeal"-lel már üzleteltem, korrekt srác.
De én a másodikkal foglalkoznék...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Sajnos nincs infóm róla, hogy optikai joyt kapsz-e még valahol újonnan, én vettem használtan két Microsoft Sidewindert, azokkal egy darabig még kihúzom... (Tipp: nézz szét a Vaterán vagy a Teszveszen, pár ezer ft-ért lehetséges, hogy találsz)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Régen sokat játszottam Single-ben, most újra elõvettem, de már neten szeretnék játszani... Milyen joysticket használtok? Problémám az, hogy 2-3 hétnél nem tart tovább egy normál joystick. (potméteres) Lehet kapni, optikai vezérlésû joysticket?
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Nem sertettel meg<#kacsint>#kacsint>
Bocs, ha megsértettelek, és kössz a tippeket
Amúgy mennyi lehet boltban a játék?
Alaplap: Asus M2N ; CPU: AMD Athlon64 X2 6400+ AM2 BOX ; TÁP: Deer 500w ; RAM: Kingmax DDR2 2GB 800MHz ; VGA: Gainward GeForce 8600GT 256 Mb Ram silent pipe 2 ; HDD: Maxtor 250Gb 8Mb cache SATA2
Néha még 10-en is vannak rajta...
Nyomd meg a shift+F1-et, es latszani fog.
Itt meg minimum gepigeny.....
ITT
van egy kis problémám a játékon belül: ha ME 262-vel megyek, akkor nem jelenik meg a célkereszt, tudtok segíteni ?
És még annyit szeretnék kérdezni, hogy nem tudtok szervereket 1.22-es verzióhoz ?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
meg a grafika is <#idiota>#idiota> volt...
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Ha neten akarom tolni valamilyen Rep szim gameval, akkor mit ajánlanátok? Microsoft Flight sim X et vagy esetleg Combat Flight Simulator 3-t, vagy ezt? vagy valami mást??
kérlek válaszoljatok..thx
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
ezért látod úgy, mintha egyik pillanatról a másikra ide-oda röpködne
(õ viszont azt látja, hogy a többiek röpködnek ufóként)
GOOBY, pls
bocs
most kezdtem multizni nemrég, üldözöm a csávót egyszercsak felhúz függõlegesen ezerrel, nem is látni...
ez valami cheat?
a másik pillanatban meg mögöttem van.. <#csodalk>#csodalk>
Javaslom az IL-2 1946 beszerzését. Benne megtalálható az FB és az AEP is. Ezen kívül még nagyon sok minden. Javaslom továbbá elolvasni a nagy, piros betükkel szedett, F.A.Q. felirat alatt található, rengeteg információt. Sok kérdésedre találsz ott választ.
Van a "Forgotten Battles"-ban egy olyan menüpont amiben, meg lehet nézni a repülõk, hajók stb. adatait és képeit /elsõsorban a repülõk érdekelnek/. A játékhoz fel van rakva az "Ace Expansion" is. Elég sok - minimum 50-60 db - repülõ képe van bent, de csak a töredkével tudok menni.
Miért? És hogyan tudnék a többivel is menni?
A játékhoz fel van rakva az "Ace Expansion" is.
http://www.liveleak.com/view?i=447_1185485297
R.I.P.
Itt van egy video a 2 mustang katasztrofájárol ami a repnapon következett be.Az egyik pilota meghalt.
A FAQ-t meg el lehet olvasni neha 😉
Szeretnék multiban játszani az "IL-2 Sturmovik"-al. Az lenne a kérdésem, hogy mi kell hozzá /patch, stb.../ ???
Esetleg - ha nem gond - linket is jó lenne...
Köszönöm! Mejik
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Mintha valaki irta volna regen, hogy a net szolgaltatoja tiltott le par portot, miutan felhivta, engedelyeztek. En is csak talalgatok, ha vki jobban tudja, javitson 😊
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
(én már tééleg nem értem de nem fontos)
nincs vlmi más ötlet?
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
Csak a 21000-es portot kell atengedni. Nekem eleg volt routeren kiengedni.
Kerio tuzfal nem fogta egyaltalan.
bármelyikre rámegy egyikre se tud kapcsolódni
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
lehet h má kicsit fárasztó vagyok.
de az 1-ik haverom kapcsolódna 1ik szerverhez és azt irja ki h "timed out"
és emiatt nem is tud kapcsolódni, szal vlki nem tudja h mi lehet a bibi?
ha vlki tud vlmit akko kérem irja le....hálás lennék érte pls
köszi
sokat segítettél
Egyébként pedig itt a link a patch-hez: http://patches.ubi.com/il2_1946/il2_1946_408m.exe
Ha még ezután is 4.07-et mutat, akkor rossz helyre lett "felrakva", ugyanis alapból a Program Files\UbiSoft\Forgotten Battles vagy valami hasonló könyvtárba próbálja magát kicsomagolni. Figyelj rá oda, hogy a játék valós helyére kell navigálni a patch-et miután futtatod.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
csak örültem h vlki válaszol a kérdésemre nem akartam bunkó paraszt lenni ezúton is bocs