IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Romeo One
    Szia!
    -Nem, a kanál nem összevissza mozog, (illetve igen, de az normál, bár emlékezetem szerint az igazinak kicsit csillapítottabb a mozgása), hanem TÉNYLEG a másik irányt mutatja. Holnapra megpróbálok felrakni képet róla, először azt hittem, én csinálom szarul a fordulót, aztán próbálgattam, a golyó ok, de a kanál kis mozgás után szépen kimegy a fordulóval ellentétes oldalra.
    -Az üzajelzőt akkor még tesztelem, nekem folyamatosan telit mutat... (Nincs unlimited fuel)
    -L.állásszög automatán ok, de mégis mindenki azt írja, hogy jobb a kézivezérlés.
    -Gázkar 105%-on??? Előretolom a joyon, és 100. Pont. Lehet feljebb is billentyűről?
    -Nem csináltam ilyet, csak kíváncsiságból kérdem. Ha nem szállok le, hanem levegőben quitmission, akkor azt minek veszi? Leszálltnak, vagy sem?
    -Természetesen nem lőttem le a saját gépet, az inkább csak feszültséglevezető kérdés volt.... Refly mission.
    A többi válaszért köszi.