IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Romeo One #26465 Sziasztok!
Sokáig csak bohóckodtam vele, de nemrég elkezdtem a karriert.
Lenne néhány kérdésem, ha tudnátok segíteni.
1, Az elfordulásjelző kanala konzekvensen ellenkező irányba mutat. Jobbfordulónál balra tér ki, balfordulónál jobbra. Ez csak nálam ilyen?
2, Ha csak 25% naftát határozok meg, akkor is teli tankot mutat az óra. Akkor ténylegesen mennyi is van a gépben?
3, Ha megszakadok, sem tudok emelkedésben lépést tartani a kötelékkel, akárhová tekergethetem a légcsavarállásszöget, gázt, egyebeket. Az autopilotnak ez könnyedén megy. Ez normális?
4, A küldetés végén a pontszámításba beletartozik-e, hogy mennyit utaztam autopilottal?
5, A pontszámításban számít, hogy tartottam-e a kötelékben a pozíciómat? Több küldinél előfordult, hogy az ellenséges vadászok vígan aprították a bombázókat, vagy a vadászkötelék másik felét, mi meg szépen nyugodtan utaztunk előre még perceken keresztül. Na, én leváltam, oszt nagy gázzal bele a sűrűjébe...
6, A rádióban csak a segítségkérés, meg a leszállás van benne. Nincs olyan, hogy riasztom a többieket?
7, Ha szépen felgyújtom a Jakot, az lángolva zuhan a föld felé, és az egyik saját társam utánaeredve az utolsó pillanatban szarrá lövi, és emiatt neki járt a lelövés, akkor én hazafelé szétlőhetem a lopós seggét...??? :)))))))))
8, Az "1946"-ban benne vannak a vanilla Sturmovik küldetések, vagy csak az újak?
Na, elsőre ennyi....
Hálás köszönet minden segítségért...