IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    Ja ja jó móka volt. Először furcsán tapasztaltam, hogy érzem az ikonok hiányát, de aztán hamar belejöttem és örültem, hogy a sok ikonos server ellenére sem hülyültem el. Viszont a fókát konzekvensen folyton La-5 nek akartam nézni. Csak az mentett meg a lelövésétől, hogy a felségjel mindíg útba igazított.

Téged Glo valahogy mindig megtaláltalak :)) Végül átültem a fókából a messerbe és én is belevetettem magam a dogolásba ami szintén jól ment.

A vége felé már kezdtem fáradni és néhány hülye(ség) is kezdett bosszantani. A pontot az tette fel az i-re amikor azt a szerencsétlen cr42-t gladiátornak néztem. A messerből küldtem felé egy hosszú sorozatot, aminek az első lövedékétől az utolsóig mint megállt benne. Fel is robbant egyből, és amikor kiírta, hogy "friendly aircraft destroyed" akkor én is majdnem.