IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
messerharcos #26451 sziasztok! tegnap k.va sok repülésem volt valoron. Volt k.va jó meg k.va szar is. Indult háborúvégi map, k-4 meszába bevágtam magam, leszedtem 2 tempestet meg egy spitet, én meghaltam 2-szer, egyszet túl közel mentem az ellenséghez, eyszer meg lefordultak. De a lövéseimből 2 olyan kapáslövés oldalról jövő volt..
csak épp meghuztam, az mk-108 meg ette a dolgát:)
Aztán japánban torpedóvetőztem, meg leszedtek egyszer zeroval, aztán norvégiai mappon szivtam rendesen, ott már jött Togyo is, ts-eztünk.
szokásomhoz hiven 20-as gunpodokkal körözök a saját kikötönk felet ami az a-20-asok és p-38-asok kedvecn támadási helye, egyszuer csak egyik p-38-ast kiszurom, rámszakadt 2 p-40-es, egy seafire, mégegy lightning, és az üldözött is csatlakozott hozzájuk, 5 gép lőtt engem, én sokat nem tehetem, csak loopingoltam, orsoztam zuhantam, megtéptem trimmel, meint looping, közben 2 gép hál égnek kivált, és eddigre értem oda kb 3 meszerhez szembe, akik közt Togyo is ott volt. Megusztam:D no gondolom, ez jó volt, már megint egy p-40-es rajtam, togyo ha jólemlékszem leszedi. megnyugodok m,egint, kicsit elbambulok, auzonnal egy lightnig villogtat szembe, boritok azonnal. a vége az lett, hogy a következő támadó seafire le is szedett, de mikor nemtudtam lerázni, akkor benyomtam trimmet, flapset, és huztam tökre föl, ő teljsen szránytól szárnyig lyuggatot, de én landingre nyitottam, és 0 motor, belém is szaladt
ezt azért megérdemelte ezután a sorozat után:)
a kövben jött a gyűlölt map, ahol zeroval szokás berepkedni a p-40-esek és spitek bázisához, ahol egenként szoktak pillanatok alatt lángra gyújtani. Most forditva volt, és ők jöttek hozzánk
meghaltam kb 2-szer, de 4-et lekaptam
a kövi mapp kedvenc bombázós map, a legnagyobb fogás bombázásakkor pont kidobott a szeró, de azért utána még öszebombáztam 1200 pontot