IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • messerharcos
    Húh, nem igazán értem, mit mondasz:O
    naná, bedöntöd csűrövel, aztán húzod:)
    nem átesésig, fordulási sebességig, és sokkal jobban fordulsz igen, elemi kérdése a légiharcnak:)
    a legjobb rázuhanni, meglőni, ha kifordul, korrigálsz, csak mindig érezd az elétartást is. ne kövess fordulékonyabb tipusokat fordulokban, pl spitfire, hanem ha nem találod el, emelkedj vissza. De elétartáshoz használd, érezd, menyire gyors a golyó, a te géped, meg az övé, és ugy lőj, hogy mire odaér a golyó, pont belerepüljön. ehez használd.
    Szűken nem is tudsz magassági nélkül fordulni. javaslom, nézzmeg jópár videót is youtubon, meg alapjátékban a trackeket, én onnan sokat lestem régen, nézz minden apró részletet, csak tracknél a kapcsolókat kapcsold mind fel, hogy te irányithasd, mit és merre nézzel.
    rácsapásnál pedig, a sebesség mindig maxon, nem lassitasz, hullámvasutazol. sose kell lehuzni, csak ha leszállsz, legalábbis szerintem. De lehet nem értettem kérdésed, szólj ha rosszat mondok.