IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
istikovacs76 #26353 Szia spargarepa !
Na aggódj, vagyunk még néhányan, akik a vörös oldalt repülik:)
Igaz, én oda állok, ahol kevesebben vannak, de ez általában a vörös oldal, így én ott lövetem le magam. De én kb 50-50-ben vagyok itt, és ott. Sokan vannak, akik egy típusra "szakosodtak", pl csak 109-es, vagy csak fóka. Én mindennel repülök.
Tegnap a "kiváló" Hedhunters80th szeveren voltam, az nyitott. De jót lehet legalább szórakozni. Én do-335-el, mások spitIX, la73x20, i-185-el próbálkoztak. Ez a do-335 marha gyors. 9ezren simán elteker 500-al. A spit 9-es, itt már csak erőlködik, nem is tudott megfogni. Én viszont simán visszafordultam, és hála a fegyverzetnek egyből likvidáltam.
A sof-t nem szeretem, ott sok a lag. Helyette a ded1, ha már nyitott, vag a jg.oldies. Ha zárt, akkor a sov, vagy a ded3.