IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • messerharcos
    Jaj, tegnap volt hasonló esetem, csendes óceáni mappon Kate torpedóvetővel repültem, amerikai hajókat kerestem, tengerszinten mentem, ezért 3-4 ezerről a wildcatek nem zuhantak nagyon rám, mig odaértem. Ki is szemelek egy rombolót, inditom is a szivart, elkezd lőni a légvédelem, a rombolót el is sülyesztettem, fordulok megyek haza. 3 wildcat rám is szakad, jön az első, lövöm lövöm mint őrült, el is füstöl, le is zuhan, mgkapom. Jön a második, egyik zero leszedi rólam, jön a harmadik, annak akármenyi golyó nem volt elég, de szarul célzott, mindenét belémlőtte, ezért vissza kelett fordulnia. Én nagyon megsebesültem, tök vörös volt minden, a gépnek füstölt és köhögött a motorja, folyt az üzemanyag, nem volt elevátor meg oldalkormány, csak csürő, de annak se maradt sok a felületéből ráadásul sebesült is voltam. Gondoltam, elrepülök a határig, lekapcsolom a motort, nyitok ívelőt, aztán nálunk lerakom vizre. A határvonalon volt a térkép szerint a gépem, mikor az üzemanyag vmiért belobbant, és mivel rohadt sebesült voltam, már nem lehetett ugrani, meg is haltam. Ha csak a pontokat nézzük, ha sikerül, 400 pont, ha kiugrok időben, 200 pont, de igy meg 40 pont:)