IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Én nem szoktam figyelembe venni a navit és a futót. Ha a repterük közelében van, és látom, hogy le akar szállni, akkor nem lövöm. De egyébként meg ugorjon ki. Amikor előnyben vana, akkor "harc van", amikor ellőtte mindenét, vagy megsérült, akkor meg inkább hazamegy? No, az nem így működik :)
Tegnap az utolsó mapon (legalábbis nekem az utolsó :) ) Alessel akadtam össze 4000-en, volt kis magassági fölényem, rácsaptam kétszer, de nem volt hatásos találat. Harmadikra zuhanásból csak belassítottam mögé (nem volt más a közelben akkor). Kis forgolódás, lövöldözés, lekerültünk földközelbe, mire ellőttem a csűrőjét. Azonnal látni, hogy a géppel gond van, gondoltam kiugrik, én már minek lőjjem. Azért mögötte maradtam, erre lenyomta nullára, és indult haza... Nemtom mire számított, haverok sehol, ellenfél a 6 órában, neki meg vezethetetlen a gépe. Csetelni nem fogok, mert qrva nehézkes, de figyelmeztetésül ellőtem a gépe mellett. Semmi. Ekkor kérdezte Alex, hogy bírok-e vele. Hát, én sem akartam már tovább húzni, célkereszt a vezérsíkokra, és lelőttem. Valszeg a magasságija kapott, mert lapos szögben csapódott a tengerbe a parttól nem messze. Sokkal jobban jár, ha akkor ugrik, amikor tönkretették a gépét...