IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lysandus #26349 Kegyelemadás: változó, ernyőn azért ne lőjj le senkit. Nem elegáns.
Mondjuk Spitnek nem nagyon szoktak kegyelmezni, különösen a IXe-sorozatnak, vagy attól felfelé. :-)
De tényleg változó. Multkor battyogtam a harc felé, erre valaki (talán acid?) szólt hogy 12 órában ellen. Valahogy nem kapcsoltam, mondtam, hogy bombát viszek. Eltelt egy kis idő, nézelődtem, aztán két órában megláttam a Lavórt, amint épp üldözte a kék gépet. Most már összekaptam magam, eldobtam a bombát, oszt utána. Lőtávba értem, erre kifordul a vörös. Felhúzom, majd látom, hogy kirakja a navit, meg a futót, hogy ő most leszáll (pont a határon volt egy üres, fehér színnel jelölt kifutó). Őt speciel lelőttem, mer az nem pálya, hogy támad valakit, aztán megjelenik egy másik gép, ami kedvezőbb helyzetben van, ő meg meggondolja magát.