IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Pedig azok a Spitek ellen a G2 mesza fordulóharcban nem jó, a konstans körözgetésnél mindíg szívóágon voltam, amíg nem tudtam kicsit függőlegesbe vinni a játékot. LaGG3s4 vagy La5nél tényleg jobb, de itt a legutolsó mapon nem éreztem hogy német fölény lett volna planesetben. Inkább az összedolgozás számít, egy helyen volt mindenki, és hiába jöttek ők négyen, mindíg többen voltunk, mert a többi vörös másfelé mászkált. Dongók is egy TS-en, mi a másikon, szerintem teljesen jó volt így.
(Ja, Pogi. Nem azért nem megyek föl másik TS-re, mert bajom lenne bármivel/bárkivel, router beállítások miatt egyszerűen nem lép föl sehova (puma ts-re sem). Érthetetlen okból hozzám viszont tudnak csatlakozni, a netem elbírja, ezért maradtam sajáton).