IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
messerharcos #26336 Sziasztok! Tegnap repültem Pogival meg Gloval, Valoron először, aztán Rigán, de ez Valoron történt. Tapasztaltam egy érdekes jelenséget. Leszedtem egy spitet, kissé leapadt a lőszer, ezért hazaindultam, megyek hazafele, egyszercsak lövéseket hallok, k.va gyorsan leboritok, nézek hátra, mi lepett meg. Hát kérem semmi, biztosan körülnézzek, dsemmi, ennek ellenére továbbra is halatszanak a lövések, de semmi sincs a közelben, olyan kiskaliberü géppityuból szrmazó hang. Általában nem talált, látni nem láttam, csak halottam, azonban elkezdtem hallani hogy eltalál. És tényleg, ki is ütötte az egyik géppityumat az orron. Megyek tovább, látom ugyse tudok semmit se teni, később egyiköjük is megerősitette, őse lát semmit. Végül is megusztam a dolgot. Ti tapasztaltaok már hasonlót?
Am a stel killről, vmelyik nap nyomattam emilel, és üldöztem egy I-153-as csajkát, de miondig kifordult, azért én követtem, megpróbáltam csapkodni. Egyszercsak megfeledkezik rólam, éás függőlegesen emelkedik egy másik messerre, megált előttem a levegőben, puff, teliba, lekapom a szárnyát, megfüstölöm, pörögve átesve esik lefele, huzza a fütöt nincs felsőszárnya, erre mit ad isten, telibe ellövik előlem...
Nagyon sokszor tapasztalok kill stealt, előfordult velem is, hogy véletlen leszetem egy meglőtt gépet, de legalább egy sorryt megejtek. A shouldershoot vszont velem is sokszor meseik, egy csomószoir pont elém vágnak be zuhanásból, és belerepülnek a tüzembe, és én is hajlamos vagyok nagyitásból bámulni feszülten a revit, és rexlexből löni, ha ilyenkor kerül közém meg az ellenség közé, ált el is találom:S
Am kegyelemadásról mi a véleményetek? mert az első időkben, ha egy spitnek mondjuk ellőtem a motorját, megfordultam, és hagytam kényszerleszálni, de ahogy ezt megtettem, jött vki, és egy az egyben lelőtte előle, ezért ha más is van a környékemen, inkább a szárnyát is eszedem, elvileg kill stel az álló motorú gép is nem? am ugyanez van a földön levő kényszerleszállt géppel, gátlás nélkül lövik. Inkább lőjjem előbb le én, vagy hagyjam a francba, legyen meg az örömük. Jah, és mondjuk ha vki a mi repterünk támadja, és megfüstölik, akkor, miutn vulchingelni ment, nyugodtan szedjem le nem?