IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • istikovacs76
    Nem, nem nehezményeztem rád:) A múltkor a ded3-on, én lagg3-al voltam (tudod, abból kilátok:) ) a másik oldal meg 109 F/4-el, meg hasonlók. Addig forgolódtam, míg egy 101-es, már nem emlékszem a nevére elém került. Én alacsonyabban voltam, és gyorsabban mentem. Kicvsit igazítottam az irányzákon, és a109-esnek ellőttem a farkát. Kérdete is a srác, hová jutott a világ, hogy magayr lő magyart. mondtam neki, nem látok előre a 109-esből. egy másik, (talán glo) írta, hogy ki lehet abból látni:). Átmentem kéknek, de fél óráig csak néztem, hogy ki merre is van. Amiből jól látok ki, az a mustang, és a thunderbolt. Na, az tényleg jó ebből a szempontból. Igaz a múlkor a ded3-on vettem egy 190a9-est, két 30-assal, le is szedtem két tempestet.
    Egyébként, lehet az én hülyeségem, de oda állok, ahol kevesebben vannak. (aztán meg szídom magam:) )