IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Tegnap este a Rigán nyomtuk a hutyutyut.
Messser, Tom, Pogi, 101/9-esek a kék oldalon, vörösöknél is pár magyar srác.
Rohadtul béna voltam, tán ha négy killem volt összesen 3 mapon.
Tommal egészen jól összedolgoztunk, az egyik körben Ő JU88 al bombázott, én adtam a kíséretet több kevesebb sikerrel.
A kék bázis fölött Spitfire navifénnyel lavírozott. Nem is lőttem rá, valamiért az maradt meg bennem, olyan gépre nem lövök, mivel vagy landol, vagy nem harcképes.
Tom mondta, hogy azért csinálja a Spites, mert azt hiszi, így nehezebben találják el.
Ráhagytam hagy menjen, erre látom, hogy navifény ki, és elkezdi vulcholni a kék repteret. Azt hittem a pofám leszakad.
Én ha már nem harcképes a Messzer mert öklömnyi lyukak vannak a szárnyon köhög a motor, és ígyis-úgyis ugranom kell, navifény mellé még a futót is ki szoktam rakni ugrás előtt, jelezve, hogy köszi elég volt.
Ehhez képes a múltkor még az ernyőn lógva is lelőttek.