IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Glo #26329 Rigán is vannak abszolút gyökerek.. nem egyszer fordult elő mikor egyedül repültem, hogy 2-en kergettek egy La5-öt G2-vel, mondom nem megyek rájuk, leszedik.. lesüllyedtem egy Mig-re, mikor is az előző La5 rommá lőtte a gépemet..
A shoulder shooter-eket én is utálom, párszor annyira a revit lesik, hogy fel se tűnik nekik h előttük vagyok, és belém csúsznak. De ilyen előfordul akkor is ha egy TS-en vagyunk sokan, mert nem tudni, h az 5 La5-ből ki melyiket üldözi éppen.
Kill stealerek meg ott nem nagyon vannak, ha meg igen akkor becsúszik -300 pont, és kvittek vagyunk..
Amúgy azt vettem észre h Rigán elég kevés jó játékos van, inkább amatőrök járnak oda, akik azt hiszik h La5-ttel lefordulják a G2-t. És ötödszörre is azt hiszik.. meg tizedszerre. PErsze ha feljön egy-egy nagyobb név vörös oldalra akkor vannak izzadós meccsek, de ott alap az egymás iránti tisztelet.