IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lysandus #26322 Nem tudom, én Rigán mostanában friendly killel nyitok. De mi a fenét csináljak, amikor látom, hogy osztanak egy Zérót, az meg rángatja ide-oda, látja, hogy jövök Fókával, mint a gyorsvonat, erre pont akkor kezdi el rángatni a legjobban, amikor lőtávba érek. Persze, hogy kapott egy találatot. A másik lőtte darabokra, csak mivel őt leszedtem, nekem adta meg a fiendly killt. Egyébként ezt utálom a legjobban, amikor látják, hogy megyek segíteni energiafölényből, oszt akkor rántanak bele a botba egy q-rva nagyot, amikor a közelbe érek. Addig nem volt sürgős. A legjobb az, hogy ennek általában az a vége, hogy eldobom az energiát, hogy segíteni tudjak az idiótának, oszt pont mire elkoptatom, addigra lövik le 0 méteren, majd a spit IXe, vagy la-7-es helyben megfordul, és leszed engem is. Ilyenkor a ordítani tudnék.