IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
istikovacs76 #26319 Igen a vörösön, mert én "béna" vagyok, és abból látok ki. A 109-asből vagy a fókából semmit, lés a aszárny is marha sokat takar (nekem). Melelsleg nincs trackir-em sem, így a sima egérrel sasolok, márha tudok. Így a zártakon a "vörös"oldalon vagyok, de bombázóval is szoktam néha.
Igen a warcloud-on voltam, este 11 után Addig Ferivel (kfrerro) voltunk, a nyitott ded1-en. majd mikor elment, én átmentem a warcloudsra egy kicsit. (Feri nem szereti a zártat, de én sem néha, mikor fél óráig csak emelkedek, süllyedek, nézegetem a nagy semmit, aztán rámcsapnak és vége)
a ded3-on eddig nem láttam ilyen vérpisitséget, de még régen a csatornás zárton sem, így kicsit furcsa volt. A nyitottakan szoktak lenni ilyen stealerek, akik arra verik, hogy nekik mennyi pontjuk van. engem sokkal joban "lázba hoz", ha a bombázóval zuhanok a célra, mögöttem 3-4-ellen, aki lő, és már csak másodpercek vannak a szaros kis életemből, de a célt csak azért is meg kell semmisíteni (pl-A20-al, vagy B-17, He111, ju88). így, ha ledobtam a bombát, és enemy destroyed, akkor beülök, a 12,7-es mögé, és felveszem a harcot a vadászokkal:)