IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezzel be tudod allitani a kozephelyzetet. Sebessegtol is valtozik neha, hogy kell allitani.
3D-s joy meg olyan, aminek lehet forgatni a botjat jobbra/balra (ha jol tudom 😊 ), igy mozgatod az oldalkormanyt.
Csaby
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
na csak annyi bajom van hogy mikor felszállok rögtön mikor felhúzom jobbra balra kimozog bedõl a gép és lezuhanok:S
Csaby
Csaby
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
próbáld meg anélkül...
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
nem tudjátok mi lehet a gond? semmit nem ír ki rákattintok nem egyszer vagy százszor és nem történik semmi :S crackelve is van...
Csaby
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Am úgy Az il2 1946 Az ugyanolyan gépeigénnyel bír mint a Fb?
Azt azért megjegyezném, hogy az elõzõ és a mostani hozzászólásom között eltelt idõ szükségeltetett a megkereséséhez.
Link
Es megmondanad, miert az FB-vel akarsz jatszani? Ott az 1946..
En is megvettem regen az FB-t, inditasnal jott, hogy cd/dvd emulator, es nem inditja. Win ujrarakas, es utana rendesen ment..
áltam, hogy mégis hogyan képzelik ezt. azt mondták, hogy sajnos néha megesik az ilyen. Amúgy meg a forgotten battlest már nem is lehet a környékemen kapni, úgyhogy most Cracket keresek. AZ Oldalnál valószínû én vagyok a hülye de én az ilyen gyökér Warez Oldalakhoz nem értek.
Es mar hogyne lehetne megtalalni ott a crack-et...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Mert megpróbálhatnád az IL2 Setup -ban megadni a vidkarid tipusát . Ott fel van sorolva egy jó pár fajta ,ha köztük van a tied is beállítod ,lehet segít a dolgon.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
GOOBY, pls
Formula 1 Fan
Formula 1 Fan
Formula 1 Fan
Nekem Oleg vagy valamelyik másik fejlesztõ eddig mindig válaszolt ha gondom volt.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Formula 1 Fan
Csak kérdezem ,eredeti a game?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Sanyo tanácsára újrainstalláltam a Java VM-et, de nem történt semmi változás, még mindig kilép a game a windowsba, de most már a töltésig sem jut el.
A log fájlban meg most ezt írja: An unexpected exception has been detected in native code outside the VM.
Unexpected Signal : EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION occurred at PC=0x7c901010
Function name=RtlEnterCriticalSection
Library=C:\WINDOWS\system32\ntdll.dll
😞 😞 teljesen el vagyok keseredve
Formula 1 Fan
Én is a RAM-on problémázok, dehát nem az én gépem... Megpróbálom rádumálni még 256 RAM-ra, bár szerintem abból családi problémái lesznek...
Én a pacific fighterst (3.06-ig asszem) még egy radeon 9500proval 512 rammal és egy 1,5-ös PIV-el játszottam. de szerintem a Pe2 addon sem árt neki meg.
Ifgaz kicsit tovább tölt meg kerreg a vinyó közben de kelõ szintre lbutított grafikával eldöcög.
Van-e valami tapasztalatotok arról, hogy egy Cerka 2.6, 256 RAM-mal, R9600 nonPro, a játék melyik verziójáig használható kielégítõ eredménnyel? (Az egyik barátom gépérõl van szó, az 1.22 különösebb gond nélkül megy rajta.)
köszi
Formula 1 Fan