IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lebowski #25978 úgy érzem nem ütöttem meg nem baráti hangnemet. én végig higgadtan sőt majdnem mosolyogva írtam azt a kemény két hozzászólást. az pedig, hogy Bucsert nem láttad fórumozni azért van mert a regisztrációd alapján szeptember óta követed. elég aktív tagja/hozzászólója volt eme topiknak. én sem beszéltem pártállásról, de szerintem ez a téma szerintem belevág abba amit politikának nevezünk. egyébként valamilyen szinten pont Te formáltál véleményt, hogy elszomorít Téged az, hogy jobban felháborít minket ez meg az. én úgy érzem, hogy csak simán megkértünk (azt hiszem használhatok többesszámot), hogy itt ne politizáljunk. és senkinek sem kell elmenni sehova. részemről ezt az egészet lezártam :)
és továbbra sincs bennem semmilyen agresszió, és nembaráti hozzáállás.