IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lebowski #25974 pogi #25952 & #25964. senki sem vitatkozott Veled :) arról, hogy mi a demokrácia igen ellentétes állás foglalások vannak ebben az országban. arra kérdésre, hogy melyik országban élünk pontosan én is feltehetném a kurucinfo linkelgetése után, mert Te (ti,bárki) hiszel, miközben más lehet, hogy nem. kit érdekel hogy lófaszjancsi + moszad + jobbik. ne vicceljünk már komolyan. több kínunk is van mint egy ilyen agyament összeesküvéselmélet alapján szült agymenés után rohangálni. és ez a fórum nem azért jött létre, hogy itt kispista vagy gipszjakab a politikiai meggyőződését ragozza, ecsetelje. csináljunk már egy olyan dolgot amit végre politikától függetlenül, együtt tudunk élvezni. pont nem ez a környezet az, amitől elvárnám, hogy ilyenbe belemegyünk és egymás alá vagy alól tologatjuk vagy éppen a sámlit hogy tényleg ez meg az. arra legyen ott a privát szféra és a baráti levlist vagy emilváltás vagy pár sör. személyes tapasztalataim (többek között halál eset is) alapján, nagyon nem vagyok jó véleménnyel arról a politizálásról ami itthon folyik és ezért nem jó itt erről olvasni.
nu mindegy. én nem gondolom, hogy ez akkora érvágás lenne.
további szép napot.