IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Zpogi
    Rendben átküldöm este. A flaps dolog szerintem egy bug,pont emiatt nem raktam tekerőre(viszont a spitfire-nél meg pont kapóra jön,mert nem csak két állásba tudod állítani a flapset,szerintem ezt a szövik ki is szokták használni),inkább a hatswitch-re tettem,fel ill. le. Jobbra,balra pedig a távoli és közeli nézetet raktam,de gondolom te ezzel nézelődsz,viszont akkor rakhatod a gázkar hatswitch-ére.

Egyébként kár,hogy nem jöttél vissza,tök jót repültünk Tomcsival és Rozsdival. Re 2000-vel fedeztünk Stukákat,Yak 1b-k ellen. Kicsit gázos volt,mert a tetű Ai kihasználta ,hogy gyorsabb egy kicsit és alig lehetett forgolódásra bírni őket,de azért sikerült lelőnünk 4-et. Én kettőre ellőttem az egész tárat,hihetettlen,hogy ez a 12.7-es mennyire fos. Az elsőt sikerült pk-ra lőni,de a másodikat,csak megfüstölni tudtam és csak később leszálláshoz készülődve kaptam meg.