IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
bettly #25787 Sziasztok.Remelem segitseget kapok ismet a FULL MISSION BUILDERHEZ.Tehat van egy HOME BASE-m, itt Fellszallasra allok meg 3 geppel[take off]. Messzebbre tettem 4 db zuhano bombazot,igy alitottam be oket: sebesseg:350, magassag:2500m, bombat tettem nekik , es a waypointot: G attackra allitottam,tehat azt akarom elerni hogy bombazzak a repteremet mi meg vedjuk.Ennyit allitottam,inditom a jatekot es a 4 bombazo csak kering nem dob egy fia bombat sem,egy par napja ezt meg kerdeztem es minden vallasz az volt hogy a waypointot g attackra tegyem, dehat ugy van,es ja a tobbi harom tarsam osszevissza repul ezt nem ertem ,en kell e oda vigyem oket a celponthoz?[4 bombazo], vagy lehet valami modon nekik parancsot adni.Lehet hogy meg vannak mas beallitasok is de ennyit ertettem eddig,azert is irtam le mindezt igy kibontakozva hogy jobban ertsetek milyen beallitasokat tettem, tudom hogy bombazhatnak de ez nallam meg nem jott be .Ha valaki jartas a FMB-be en kerem aldozzon egy kis idot es irjon egy kisse bovebben persze ha muszaj,mert itt tobb trukk van szerintem csak tobbet kell allitani mint amennyit en csinaltam.A google-ban nem nagyon kaptam semmit foleg magyarul.Koszonom a segitsegeket.