IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
messerharcos #25744 tegnap már picit elememben kezdtem érezni magam, megint csomószor meghaltam, öbbször ugy agyonjuggatak, hogy leszállásnál zuztam le a gépet. csak a véremel kéne még jobban bánnom, mert azért hülyéség felhivni mmagadra a figyelmet 2 magassági fölényben levő mignél.
meg a pe-2-esek szivattak meg vagy 3 szor. mindig belementem a tüzükbe. mindenesetre az is világos, hogy h lehet ne egyedül repkedjek, ahogy odaverődtem a mi csapatunkhoz, máris nem mindig csak engem támadtak:) aztán harcban üldöztem, elszakadtam, meg is lett az eredménye, alig birtam a levegőben maradni anyit kaptam.
volt még pár érdekes tapasztlat, volt vmelyik np, hogy egy yak tartósan olyan 20-3 méter magasan repült, én meg a-5-ös fókával voltam, és elkezdtem üldözni, 100% plusz befecskendezéssel,és még a radiatorral is játszottam, de mégis hosszú km-ekig utol nem értem, pedig én is ugyanolyan magasan mentem.
no meg volt hogy sziciliánnál tartosan kergetett spit egyenlő magaságból hosszú ideig, én meg már 530-al tepertem, mégis utolért....
az biztos, hogy nincs tényleg öszefügésben pár dolog a valósággal, a spitek anyival fordulékonyabbak a messernél, amit nem hiszek hogyigy volt tényleg, Marseile sivatagi harcait olvasgatva....
szem, ha nem lennék "oldalfüggő", és spittel reülnék, több győzelem összejöne, letudnék minden fordulot követni vele.
de hát oldalfüggő vagyok, ugyhogy marad a fóka meg messer:)