IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ja, látom. A legelsőt megnéztem, ahogy a tank lövi a falat, hááát... látszik, hogy fizikai modellezés és fizikai modellezés között is mennyi különbség van ;) Oké, aláírom, ezzel talán megbírkózna az én gépem is :))
Amit Pogi linkelt, a tsn studios, azok filmekhez és animációkhoz vállalják fizikai szimulációk bér-renderelését (pár órás - pár napos határidőkkel), aminek a végeredménye nem is a film, hanem 3d programban felhasználható nyers animáció (Maya). Erre írtam, hogy valós időben nem fogod futtatni otthoni gépen :)
A BOB viszont nem Mayával, hanem 3ds max-al készül. A maxnak is van beépített fizikai modellező alkalmazása, a Reactor, amivel a segglengős ejtőernyő, vagy az antennalóbálós tank-animációt - amiket már láttunk BOB előzetesekben - azokat "házon belül" tudja számolni. De az fényévekre van ezektől a tsns filmektől :)