IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
messerharcos #25702 Trucker, a hajóó györörű, bár téged ismerlek látomából a papirmakett fórumon, azt is szoktam nézegetni, no meg a makettinfót. ha van időm az evezés melett, swzimuátorozok, ha van idő a gépezés melett, akkor pedig makettezgetek, no meg csinálok repülőképes papirrepülő modelleket. most egy mig-29-esen dolgozom, meg egy f-16-oson, a mig jó szélben megy 40 métert is, nagyn jól száll, és viszonylad élethű, 3d-s.
hajót is épitettem, de közel sem ilyen szinten, én játékhajókat készitettem fából, meg műanyag fagyis dobozokkból és papir+celuxból.
van egy rakás kishajóm is még, a dunán játszogattam régen velük meg kavicsal bombáztam őket:). de harckocsm is van jópár. azok is mondjuk játékok köpőcsővel, régen jól elvoltm velük:)
fényképezőgépem sajna nincs, csak webkamerám, maximum ott tudom bemutatni.
amugy tegnap nekem magamhoz képest jól ment az il-2, fókával repültem, leszedtem 3 emberi ellenfelet és most csak alig 15 ször haltam meg...
lassan, nagyon lassan belejövök