IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
messerharcos #25646 no visszatértem. kicserélték a modememet, meg kivették a mandulámat..ugyhogy meglehetősen erőtlen vagyok meg még sokmindenem fáj. ma repültem egyet ukdeden, húúú, de megszivtam, repültem rá egy spitfire géppárra, egyiken se volt felségjelzés, ami bezavart, aztán ahogy tüzetnyitok, és belelövök az egyik szárnyába, elkezd a gép üvölteni, hogy baráti gépre lövök! azonnal abbahagytm a tüzelést, pedig kiderült, hgy mégiscsak spit volt az, és vki más sorozgatott folyton folyvást saját gépet...kiirta a gép, hogy xy elvesztette irányitását a gép felett, azt gondoltam, le fog esni, de nem esett le:S ugyhogy hiába minden.elvesztettem a sérült gépet szem elől. aztán jött egy tempest, és hamarabb tüzelt mint én és pontosabban, én mikor leesett a fél szárnyam azt hittem, ütköztünk is, olyan közel voltunk, de ő mégse esett le, tehát vszinű leszedett.