IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • messerharcos
    hát, nekem az, hogy ha kötelékret repülök és látom végig nagyjából mi vanhátul, vagy az, hogy tudom valójában érdemben figyelni a hat órámat, mikor lövök, mindig egy pillanatra az f-4-ben hátranéztem, ha nem volt semmi, akkor elkezdtem lőni, no ezt b@szhatom a g-ben, ott döntögetnem kell meg szenvdeni hogy bármit is lássak, adigra az ellen leborit, és báj báj, miközben tivábra se tudom, mi van a 65 órámban, csakegyszer csak elkezdenek kopogni a skulók a gépemen. a későbbi galland féle kabintető viszont tényleg jó lenne, ha a keretet anyira nem vastagitották volna meg. és a g-6 fegyverzete, leirom hogy klasz meg zsir, de enyit nem ér nekem az egész mert nem bir fordulni, az mk-108-al még résszul bánok, a külső fügesztmények meg még rontanak a fordulékonyságon, ugyhogy gyakorlatilag alap fegyúval repülök vele.
    én álltalában zuhanásból eltalálom az ellenséget, de csak alig pár lövéssel, minimálissal, egy laggnak vagy la-nak attól semmi baja se lesz, ezrét utána visszaemelkedik, amedig lehet, és kisebb magaságból ujjra rázuhanok, ekkor szoktam tudni a szárnyába juttatni egy 20mm-est aztán utána már olyan alacsonyan vagyok hogy nem érdemes emelkedni, ekkor szoktam elkezdeni utánafordulgatni, ugy hogy ha orsozik, nem orsozok, ha emelkedik nem emelkedek, megvárom még szépen visszajön, hogy utolérjem, és utána telibe elkapom 100 méterről.
    ha van olyan hülye hogy fordulozzon, általában vége. na ez a g-6-al nem müködik. mindenesetre godnolom, ez humán ellen nem fog müködni, és vhogy megkéne tanulnom zuhanásból jobban célozni, de hiába gyakorlom, gyengén megy, főleg ha már akkor fordulgat alattam a ruszki. általában egy ilyen akció után az ellenségés rámragad persze, de azt egy két hurokkal és orsoval lerázom, bár néha kicsit belémharapnak:) gondolom, ez se igy müködik online. szóval, a quick missionban nagyon sokat fogom még a rácsapást gyakorolni, hogy hatékonyabb legyen:) a legjoban azt szeretem, ha üldözöm a ruszkit, ekezd emelkedni, mikor én vagyok a gyorsabb, aztán beérem, és a levegőbe szinte megálló gépét, ami lassan borit felém, keményen megsorozom balról jobbra
    gondolom emberi ellenfél ilyen alapot se hibázik, maximum én xD