IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hazament és leszállt... (Elég ideges lettem...)

http://img2.tar.hu/lacusch69/img/26764634.jpg#3

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

hát a hurricaneek a legaranyosabb gépek.nomeg a sturmok.hiányzik a szárnyából egy jókora darab és vígan fordulózik tovább... amúgy nemtudom ki mint s hogyan csinálja a vadászást de azt hiszem a vadászgépeknek a legalapvetõbb támadási pontja a szárnya.ezért kell megtanulni célozni 😄.... mondom én 😄
A rekordom idáig az volt, hogy a Hayate 30 milliseivel egy Corsair a 7. találatra esett le.
Bár meg kell hagyni, ritka eset, hogy 1-2 30-as találatnál több kelljen.
Tegnap offline egy G2-es Meszával lelõttem 3 Mustangot úgy, hogy a fele lõszerkészletem megmaradt. Egyébként Sanyóval tárgyaltuk, hogy az online találatértékelés "megbocsájtóbb" a célpont számára.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Az semmi ! De amikor némely orosz ,nyírfából épûlt repülõ eszközbe beledurrantassz 2-3 30 ast és az vígan repül ,neadj isten még jól le is fordul,na az már valami.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Scottt
Hát igen nálam kb 5 30ast is megevett multkor 1 p-47 és még birta volna de eltaláltam a szárnyát és szétesett(ezt hívják máknak).Ugyan azon a napon 1 coopban 2t lõttem az elsõt 1sõ lövéssel leesett 20assal mert emelkedés közben kilõttem a motort elsõre,másiknak meg elõttem a kanyarban a szárnyát.

tipp:a p-47,51, könnyen elválik a szárnyától,mivel kicsit magasabban van a pilóta fülke a jobb kilátásért és szép feltünõ szinte könyörög h lõdd szét egy-két huszas vagy egy harmincas és a kománk nem ugrik ki<#eplus2><#idiota>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Bucser
Röhögni fogsz de poén amikor a P47 P51 La 5 és Jak-9 siman benyel 3 harmicas lovedéket ami a társaim elmondása szerint is a nyakán robbant... nem egyszer történt hasonló este. Bugos mind mint a szar😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Egy vadászgép méretû célt többnyire 1db 30-as találat is levisz az égrõl. Vagyis akár egy lány is eltalálhat véletlenül... (hölgyeim: tisztelet a kivételnek, pl. LW_Krasnaja)
20-asból azért több kell, vagyis valamennyire tudni kell helyezkedni és lõni...

Bucser
Akkor még nem gyujtottal fel F4-vel 3 Mig3-ast😊 (nem volt már nagykalesz csak kicsi)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

mér' lenne lányoknak való? annak is megvannak a maga hátrányai, nem vettem észre, hogy sokkal könnyebb lenne használni mint a 20mm-est. szerintem 2 20mm-es használhatóbb. a géppuskák meg, ha kevesebb van mint hat, csak piszkálódni jó.
Felesleges. Nekem most a 3700+ A64, 1GB RAM, 7800GT, 1xDVD, 1xCD, 80+80+40GB vinyó megy egy 400-as Chieftecrõl, gond nélkül.

Nekem is 6800gt van,ugyanez volt vele.
Hiába volt rajta plussz két osztott tápcsati,kevés volt neki...
Kivágtam a gépbõl a kettes számú Dvd roomot,azóta semmi gond

Her Laca
DE gondolkodtam ,lehet veszek egy 600 as tápot 😊 az soha nem árt ha van

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Ha ha ha😊) Ennyi eszem nekem is vót ,hogy kell neki a kraft😊 A tápom 400 wat-os jó minõségi. De úgy tünik nem szereti ha más is van a szálon mint õ. Eddig legalábbis jó. A legújabb driver volt fenn ,gondoltam minek törölgessem. De aztán újra tettem,és utána is csinálta. Én az energia ellátásra gyanakodtam de aztán lehet hogy igazad van és letörlöm a drivert és teljesen újjra rakom.

Bucser
Nagyon helyes hogy adtál egy tápcsatlakozást a kártáynak nem dísznek van a csatoló rjata😊 bár én arra tippelnék, hogy a tápod nem elég kraftos.

Kérdés telepítés során régi kártya bent driver eltávolít uj kártya be Új driver felinstallál menetet követted? És az új driverbõl melyiket erõltetted rá a winfosra?

Her Laca
http://www.il2-fullmissionbuilder.com/index.html
olvasgasd

w77d
valaki nem tudná érthetõen elmagyarázni, hogy kell használni a mission bulidert? nálam csak a térkép jelenik meg de semmit sem tudok vele csinálni!

Kössz!

Her Laca
Na most én kérek tanácsot😊 Minap kaptam egy 6800GT kártyát ,gondoltam jobb lessz mint a 6600gt . Nos a problemám a következõ . Il2 nél néha kék halált produkál. Más játékoknál nem. Más nem lehet baj mert eddig ilyet nem csinált a gépem. Bár most két napja nem csinálja mert a tápból egy szálat csak a kártyára szántam és lehet ,hogy megoldódik ,de azért hátha tud valaki okosat.A barátomnál a kártya hibátlanul ment.

Sokak szerint a 30millis lányoknak való...

Nahhh, közben csak felidegesítettem rajta egy kicsit és újraraktam megint, meg leszedtem hozzá az említett patchet is... De nemkellett, ahogy elõttem is írták 4.07m a verziószám egybõl az installt követõen... Megint fölraktam rá a 4.08m patchet, és most meg LEGENERÁJA (????) a kampányt... Pedig direkt mindent ugyanúgy csináltam, mint az elõbb... Registry söprés, az uninstall után maradt "nyomok" a Program Files mappában, és aztán az install, egybõl rá a patch, mihelyt kiderült, hogy nemkell az elõzõ patch. Apropó, ingyen elvihetõ egy 4.07m jelû patch ha vkinek kell...<#wink>

Egyébként, hogy így kiderült a turpisság, hogy nemkell ahhoz semmitsem fölrakni, hogy ezt játssza velem azthiszem jobb lenne, h vmi okozná mert akkor lenne vmi értelme, hogy miért nemjó. Azért mert...! De így... Addig-meddig, míg gyorsan csinálok mindbõl egyet-egyet. 😊
4.07m
hmm lehet hogy igazad van... már nem is emlékszem alapból melyik verzió az 1946.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Mark007
hali!
4.071? azis volt 😊

Azért némi esélyt meghagynék ha tévedek, de kb 98%, hogy nekem 4.07 a föltelepítés után egybõl... Örültem is mikor megjött, hogy végre ha föl kell rakni akkor nem 1 óra install, + a világon létezõ összes patch fele...
4.08 elõtt kell a 4.07 is... azt feltetted?

"föltelepít a 4.8 patch" - of course a 4.08 -ra gondoltam... 😊
Hmm... Letöröltem az IL-2 -t, a registrybõl is kitakarítottam utána a "maradékot", atán új install az eredeti 1946 lemezrõl, majd föltelepít a 4.8 patch, és egyelõre semmi más... (Semmi Dgen, semmi egyéb...) US NAVY -nél, és IJ NAVY -nél egyáltalán nem hajlandó kampányt generálni, ha üresen van hagyva a conf.ini -ben az "RTS=" utáni rész, ha át van írva HU -ra, és még EN -el, és US -el is megpróbáltam... Lehet, ( több, mint valószínû... ) hogy még máshol sem generálna, ha végigpróbálgatnám az összeset, de ennek nem így kellene lennie nem ? 😊

Esetleg valakinek valami ötlete?

THX!
Szvsz a német és japó gépek fegyverzete - a harmincasokat leszámítva - nagyon ócska . B, változatban én nem tudom használni ... 😄DD

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

A sírás sohasem fog megszûnni ... <#nevetes1>

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Mintha egy kicsit csökkent volna az MG151/20-as rombolóereje.

majd megpróbálom még 10X.kösz
Her Laca
Nem mondtam hogy szar lett a játék. Csak észrevételeztem pár dolgot.

Her Laca
Tévedés. Például a 77PX esekkel repültünk tegnap és õk is ezt mondták. Pedig õk szövi gépekkel repülnek. Különben ki nyavajgott itt,hogy nehéz???????????????

Ezt a "megváltozott a repmodel/sérülésmodel/fegyvermodel, ezért szar lett a játék" témát minden egyes alkalommal elmondják az emberek, függetlenül attól melyik oldalon repülnek - pedig lemerem fogadni, hogy a 3.0-ás verzió óta nem változtattak Olegék semmit csak új cuccokat tettek bele

Seaweed
Azert az is vicces hogy a nemet oldalt repulo emberkek egyszer azon nyavajognak hogy tul nehez, maskor megazon hogy tul konnyu?! Hat csoda hogy Olegek allandoan valtoztatnak rajta?! Szvsz NEM! <#ravasz1>
Her Laca
Hát ki honnan nézi. Ha könnyebb repülni a gépeket (mindegy milyen) talán többen kedvet kapnak a játékhoz. Azért ez elég egy rétegjáték. Csak néha bosszantó tud lenni ,hogy egy több éve menõ játékban évente változtatják a repmodelt. Kezd olyan árkád lenni,bár a fene se tudja .

Seaweed
..Es ez most baj vagy jobb?!
Ta-183-ast próbáltam, jóindulatúbbnak tûnik, mint amilyen volt.

Her Laca
Mi olyanoklat vettünk észre ,hogy: Mintha a messza futólya erõsebb lenne vagyis nem pattog annyira. PL G10 el dogoltam és nem nagyon melegedett .Vagy La 5 fn -nek már nem is kell kifutó szinte helybõl felszáll.

Trucker39
Csak néhány gépet repültem az éjszaka. Különösen a F2-re voltam kíváncsi, hiszen ez szerepel a readme-ben is. Igazándiból még nem tünt fel változás.
De ugye tudjuk, egy teszt, nem teszt.

Her Laca
Hát kérem érdekes ez a patch. Olybá tünik ,hogy változtattak a repülési modellen. (nem csak nekem tünt fel) .Mintha nem libegne a gép annyira (giro jelenség) . Kevésbé melegszenek a messzák motorjai. Szóval mintha könnyebb lenne a repülés. MI a véleményetek?

Bucser
Nem. maximum ha sérült voltál egy ideig és átraknak máshova mert adott század raj megszûnt max akkor. esetleg idõ múlásával kapnak új gépeket a századok. (de ezen cserék 50-60 missionnyire is tehetõk. Pl finn kampányban majdnem 150 missiont toltam ugyanazzal a géppel)

Tiger99
Üdv mindenkinek!
Csak azt szeretném megtudni hogy ha pl a magyar hadseregnél elkezdek egy pilót carriert egy bizonyos csapatban akkor mindig azzal lehet e repülnivagy késõbiekben választható e másik csapat vagy repcsi?

Xbox live nick:Joni99Vi

Sziasztok!

Az lenne a problémám, hogy í játék egyes kampányokat nem generál le sem a saját sem a Dinamyc Campaign Generatorral... Boltból rendelt dobozos IL-2 1946. Próbáltam azt is ami a FAQ -ban van leírva, mert régebben is volt ilyen problémám, de az megoldotta. De sajnos most ez nemigazán használ neki. :S

Valami ötlet? Ja és valaki megtudná nekem mondani, hogy hol tárolja a játék, a már elkezdett kampányokat? Mert akkor újratenném a játékot, csak elõtte elmenteném a dolgaimat... Már próbáltam régebben, hogy az egész missions könyvtárat kivettem ahogy van, de sajnos a kampányok eltûntek...

Elõre is köszönöm.
Single ja. Végülis átlehet alakítani õket coop-ra, de úgy, hogy csak az egyik oldal lehet repülhetõ, mert sok helyen elõnyt adtam az AI-nak.

TG Gida
Neuro!Ezek single player mission-ök?Egy kicsit átfaragva letesztelhetjük õket coop-ként a 102VO-val,meg a 77-sekkel.

Isten áldja a pogányokat!

HF
Elkezdtem tölteni.
Fõleg a desert Online mapot várom<#hawaii>
(Ne nézzetek hülyének, de mostanába nagyon rákattantam a sivatagi harcokra<#crazya>)
Köszi a linket neuro 😊

Hivatalosan ma jön ki a 408, de ha nem tudtok addig várni akkor:

http://files.games.1c.ru/il2pict/408m.exe

😊

Én is küldtem.

Scottt
neuro küldtem privit de nem naon bízok benne. mert eddig már jópár embernek küldtem de senki nem válaszolt😞 vagy csak nem akart?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Srácok!

Már vagy 2 éve csinálgatok egy olyan hadjáratot, ami végigvisz a háború fontosabb eseményein. Azaz nem egyetlen nemzet színeiben kell repülni, hanem minden küldetést más-más géppel, más légierõben és más térkép fölött kell teljesíteni (1. Lengyelroszág, 2. Franciaország stb.).

Namármost kész van egy rakás küldetés, de kellene pár önkéntes beta teszternek, mert a saját küldetéseimet nem túl "izgi" 4-szer 5-ször végigrepülni 😊 Szóval ha valakinek lenne kedve besegíteni az küldjön már egy privátot és ha lesz elég ember (kb 5 kellene) akkor megbeszéljük a részleteket.

Köszi a segítséget elõre is 😊