IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    Nézd, ha valaki, akkor nálam jobban kevesen ágálnak a modok ellen. Ha tehetem nem repülök ilyen servereken, de néha kedvem szottyan rá és nem szoktam megbánni. Hidd el a modváltóval hamarabb átváltod amit kell mintsem a lobby-t vagy Ts-t elindítod. Végül is megértelek, nekem is tele a tököm hogy 2 hetente dobnak ki újabbat, de ha ráveszem magam és leszedem ált. nem bánom meg. Régen voltak a sound modok. Mindenki hüledezett tőlük én meg sugárban hánytam tőlük. Ahogy leszedtem, azzal lendülettel töröltem is őket. Pl 1x war-on azért haltam meg egymás után 3 küldin is, mert idegesített az a xar monoton rakétaporszívó hang, amit nem állotak messer hangnak hazudni. Ráadásul viszhangzott is és ami jobbról hallatszott, az valójában balról jött. De egy próbát megértek. Szóval szed csak le, mert vannak benne jó dolgok és utána döntsd el hogy kell-e v. sem.