IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
messerharcos #25133 a b-24-ről meg b-17-ről függőlegesen 700-al zuhanok rá, és eltalál a piszok, azt hittem eddig, én vagyok a béna, de örülök hogy nem csak nekem nem egyszer egy 
amugy csak próbaképp végig kipróbáltam többször is quick missionban az összes gépet, de pl a mai napig nem tudom, hogy lehet a mustangot irányitani, meg a p-74-et, egyedül bilentyűzettel tudtam repülni vele, hogy folyamatosan nyomkodtam a magassági kormányt, meg néha trimmeltem, de ha egy picit jobban meghuztam már esett át. ugyanez a p-39-el, ratával. a joyt is próbáltam huzogatni folyamatosan, de ha egy picit roszul huztam már estem át, és nagyon lassan fordult. el nem tudom képzelni, hogy mi a francot csinálhatnak a jenkik a monitor előtt:) ők is léptetgetnek-nyomogatnak, rángatnak, huzogatnak, szenvednek, vagy csak én nem ismerek valami nagy titkot?:) mondjuk anyira nem lényges, ugyis messával repülök a legtöbbet, csak ugy elgondolkodtam a dolog után:)