IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Diamondra nem írtam, hogy belelóg a keret, vagy hogy árnykot vetne a vászonra. Megspóroltál volna három sor fölösleges gépelést. Az árnyékot a simaviatikra írtam (mivel arról beszéltünk előtte), arról ott a fénykép is. (És ezt a véleményemet fenntartom, ha normális mély látómezőt akarsz egy (1db) projectorral egy épített kabin elé vetíteni, akkor a vásznat neked szemből kell(ene) megvilágítani. Mivel lakásban kivitelezhető dolgokról volt szó, erre írtam, hogy szemből sok helyet foglal, hátulról szar).
Az, hogy valami kiállításon ültél valami szimulátorban lesemtudomírni, hogy mennyire nem érdekel senkit :) Sorry, de tényleg. Számít az szerinted bárkinek? Én ültem 737-es pilótafülkében is (nem szimulátor), Párizsig felszállástól leszállásig. És? Ez sem érdekel senkit :)
Egyébként van itthon projectorom, repüléshez nem használom (nem csak a látómező kitakarása miatt, ennek a felbontása is szar). TrackIR 6DOF-al hidd el, egész jól ki lehet látni a gépből. Felfelé is, lefelé is, hátra is. Csupa izgalmas terület. Mit csinálsz akkor, ha hátra kell nézned? Vagy mondjuk tükörspirálban akarod nézni a másikat? Esetleg palástorsózol, vagy csak szimplán emelkedsz valaki elől? És ez nem szoftveres-csíteres kérdés. Elvi kérdés. Elfordítod a látómezőt, a teljes épített kabinod meg "fordul" vele együtt? Király lehet. Vagy az holt tér lesz innentől, és nem foglalkozol vele? (Vigyázz, megszaporodhatnak a csíterek, akik ezután lelőnek). Vagy hogy?