IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
messerharcos #25116 sziasztok! már egy ideje kvetem a faliújsgot, csak nem láttam méltónak rá magam, hogy ideirjak:)
sokat repültem mostanság, már mejdnem fullreálban tudok repülni, egyenlőre oflinekodom, két segitség van még bennt, az ikonok, hogy irja a gép ellenségel vagy baráttal állok-e szemben, és a térkép, hogy a saját gépem még mutatja a térkép, hol van, de az ellenséges gépeket és fldi egységet, meg a barátit se jelöli már. f-2-vel, f-4-el, és g-2-vel birok viszont még csak jól repülni. a későbbi g változatoktól a hajam égnek áll, a g-6-ból alig látni ki,és alig fordul, bár gyorsabb és erősebb fegyverzetű, de akkor se megy. repültem a napokban 30 küldit, lelőttem 40 gépet, nha egyet se, volt mikor viszont 4-et. Célozni nem célzok jól, csak közelről, ugyhogy inkább a fordulók iveinek levágásával közelkerülök és ugy lövök, ez megy a legjobban.
telepitettem a legujabb patchet a játékhoz, v4.09 beta, azt irja a gép. a hyperlobbyt is letöltöttem már.
a kérdéseim, a hyperlobbit nem tudom hogy használjam, azt ha letöltöm kell vele valamit csinálni? Ha rákattintk és rámegyek az il-2-re akkor kér tőlem olyat, hogy game path. És nem tudom oda mit kéne irnom. Próbáltam egyből a játékból a multiplayerre menni, de az se müködik, nem talál egyetlen szervert sem. el tudja valaki lépésről lépésre mondani, innentől mit tegyek, hogy online is tudjak repülni? elnézést, ha nagyon alap kérdéseket kérdezek, de a számitógép maga a gyengém.
a másik kérdés, ti hogy tudjáátok kiirás nélkül azonositani hogy ellenségre repültök rá, vagy barátra? ugyértem, 100 méterről már felismeri az ember, de tegyük fel, online, ha 3000 méteres szintkülönbsgről láttok fentről valamit, honnan tudjátok, hogy érdemes-e rárepülni, vagy sem?
a harmadik, full reálban a térképen magadat sem látod, hogy navigáljak, honnan tudjátok, épp hol vagytok? még vonalak sincsenek a térképen. a negyedik, bombázók. a vadászokat gond nélkül levkarom az égről teljesen kabinnézetből, limitált lőszerrel, motortulmelegedéssel, stb, de a bombázók, az más tészta. 2000 méteres szointkülönbségből bf-109 k-val mk-108-al is ha zuhanásból támadok egy b-17g köteléket, elkap a faroklövész, ha orsózok akkor is. a többi tipus lövésze nem ilyen szemét, ennél jóval gyengébb. mit tegyek?
Elnézést a terjedelmes irásért, előre is köszönöm a válaszokat:)