IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    No igen... türelem és idő... ha ez nincs, akkor nem szimulátorozom... szerintem...

Nem látom értelmét úgy szimulátorozni, hogy butítok benne mindent, mert nincs időm és türelmem teljes pompájában begyakorolni és élvezni... akkor inkább ne legyek benne sikeres, de amit elérek, amit meg tudok valósítani benne, az segítség nélkül történjen...

Én úgy látom sokan azért nem szeretik a teljes szimulációkat, mert ott jobban kidomborodik az emberek közti tehetség különbség... minél komplexebb valami, annál jobban szűkül az a réteg aki kiemelkedően teljesít benne, és annál nagyobbak a játékosok közti különbségek... sokan pedig nem a játék öröméért, nem a kihívásért, nem a fejlődésért játszanak, hanem az azonnali sikerért... ha ez pedig nem sikerül, akkor vagy csal a másik, vagy szar maga a játék... gondolom ez ismerős mentalitás...

ArmA-ban például nem értem meg, miért célkereszttel játsszák legtöbben a vs-t. Adott egy katonai szimuláció, amiben van normális ballisztika, erre célkereszttel meg külső nézettel kergetik egymást... egyszerűen nem fér a fejembe mi értelme van... ha erre lenne szükségem, akkor codoznék, bf-eznék... azoknak a grafikája is jobb...

Szóval ez a bumm a közepébe és minél előbb lőjük egymást, lehetőleg csak a célzásra figyelve dolog nekem olyan, mintha a szexben kimaradna az előjáték... beverem, tolok párat, oszt feliratkoztunk a pont táblára... de jóóóóó... :D

RoF:

Na igen... jó darabig nem lesz benne komoly sikerélményem vs-ben, de egyszerűen akkora élmény a levegőben tartani azt a DVIII-t úgy, hogy lehetőleg se a szárnya ne törjön le, se a motor ne pörögjön túl, hogy önmagában már ez sikerélmény nekem... ha még be is tudok ülni valaki mögé az már kész gyönyör... ha el is találom, azt már fokozni sem lehet! :D De az is jól esik, ha túl élek egy összecsapást, és a végén épségben le tudok szállni... lehet, hogy meg sem húztam a ravaszt, de túléltem... bizony ez is jól tud esni... :)