IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
ROF-hoz vagyok szokva, szóval jelenleg sok különböző bajom is van xD
De próbálom leküzdeni a rossz beidegződéseket ... De igen, nagy általánosságban kevés az elétartás, valamint a manővereket kell még szoknom ... Az elétartással az a legnagyobb bajom jelenleg, hogy rossz szögből támadok, és a megfelelő elétartáshoz kikerül a látószögből a gép (kitakarja a cockpit ...), ami sokszor öngól, mert elfordul és már kereshetem is megint ... ha csak meg nem talál ő hamarabb ...
Single-ben gyakorlok ész nélkül, de sokat segítenek az itt és a különböző doksikban olvasgatott dolgok is.
Kövezzetek meg, de pl: a megfelelő előtartás mértékét úgy szoktam gyakorolni, hogy bekapcsolom a "célzás segítőt" (Megelenít egy kis keresztet, hogy hová kell előtartani ...) majd addig nem lövök amíg ez el nem tűnik (Hála istennek nincs kint folyamatosan ...) majd elkezdem kergetni az enemy-t és amikor úgy gondolom oké, akkor lövök ... ekkor megjelenik a kereszt megint, és látom mennyit tévedtem ...
Tényleg off ez itt egy kicsit, de végülis 2-ik vh-s repülés, talán elfér :) Ráadásul az elméleti rész ugyanaz, csak a kivitelezéshez másik exe-t kell elindítani :)
De akkor egy technikai kérdés: IL2-ben van rá szükség, hogy egy gép normális "vezethetőségéhez" lentebb kelljen venni a joy alap érzékenységét? Volt már ilyemsire szükségetek?