IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ilyen belépés után azonnali "timeout: 0" hibával a spit vs 109 szerveren találkoztam, nálam az ok az volt, hogy a szerveren engedélyezett mod beállítások mellett még más cucc is fel volt téve. A szerver crt=2 beállítás miatt nagyon komoly file ellenőrzést végez, hogy az engedélyezettől eltérő mod ne legyen fent.
Konkrétan a Spit vs 109-nek kell a 4.09m játékra feltett Ultrapack 2.0, Az Ultrapack 2.0m patch, és az MDS v1.12 javítás (Zuti 1.12). A JSGME.exe-t elindítva csak a 00_WarbirdsOfPrey komponens aktíválható. Ezeket mind megcsináltam, mégsem engedett be. Végül leszedtem az UV2 hang modot, és akkor megjavult. Ebben csak az volt nekem a furcsa, hogy az UV2 modot én nem installáltam, csak file-másolgatással tettem fel. Tehát tényleg a winyómon lévő fileokba is belenéz, nem csak az installált cuccokba...