IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    És mikor alszol???

Tegnap Pogival repültünk a WC-n. Egy felszállással 6 gépet lőttem, de az utolsó kettő nem azonnal esett le, hanem jóval később írta ki, hogy "enemy aircraft destroyed". Magyarán megrongáltam őket és később leszállhattak. A pontot megkaptam értük, és ezzel át is vettem a vezetést a serveren, de a statomon csak 4 gép lelövése szerepel.

Ja, meg előtte kipróbáltam a jabo-t is. Vittem egy 500-ast. Hát persze, hogy nem találtam el semmit. Hirtelen azt se tudtam, hogy melyik gombra tettem a kioldást. Csak jóval a cél után jöttem rá, hogy a bal Alt-ra
    Ráadásúl a sok bénázás után meg vagy 3 gép lihegett rajtam. Alig menekültem meg előlük. Nem nekem való a jabozás erre már rájöttem régen...