IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ahogy nézem van egy trükkje, hogy ne kapja meg az ellen az érted járó pontokat. Kiugrás után azonnal megnyomják a refly-t. Így nem kapod meg a pontot, míg náluk csak egy gép a veszteség. Szar dolog ez. De történt már olyan is, hogy kiírta, hogy DESTROYED ENEMY PLANE (bocs csak másoltam), de nem kaptam meg a pontot.
Felfedeztem magamnak egy jó gépet: Go-335 (1944-es verzió). Gyorsabb 2500 felett a La-7-nél, és piszok jól emelkedik. Egyhuzamban felmászik 4000-re overheat nélkül, és akkor elég csak 104%-ra leszedni. Sc1000-et simán felvisz, egyszer észre sem vettem, hogy vittem magammal egyet. Ütközések tekintetében elég masszív. Egy mustáng szárnyát a csűrővel letörtem, míg egy Yak a felső függőleges vezérsíkommal ismerkedett meg, de ő nem zuhant le. Piszok jó nézni ahogy 2000 méterről próbálnak elkapni a szuper gépek, mikor te 2500-on mész 500-al. A túlélési esélyek is nagyok hála a két motornak, amik távol vannak egymástól, illetve a katapultülésnek.
Egy felszállással az imént szereztem vele 1000 pontot.