IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Mondjuk a seperate cuccnak nincs nagy jelentõsége.
Sztem csak a beállított küldetéstõl függ, hogy coop e vagy dogfight e a szerver.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Amik be lettek állítva, azokat más hyperlobby-s szervereken láttam alkalmazva.
A célunk az, hogy egy normális/értelmes társaság jöjjön össze, és jókedvûen, nem anyázva töltse el az idejét a virtuális levegõben.
- Elõször is, akik elsõsorban használnánk a szervert, nem vagyunk vérprofik. Éppen ezért nem akartuk teljesen hardcore-ra állítani a szervert (egyelõre <#vigyor>#vigyor>
- complex management : egyrészt a neten olvasgatva az jött le, hogy a mittomén melyik patch óta nem lehet nagy elõnyt kovácsolni a prop pitch állítgatásából, ezért maradt ez kikapcsolva. Másrészt meg lásd az elõzõ pontot <#crazya>#crazya>
- separate engine start : javítsatok ki, de ez asszem az lenne, hogy többmotoros gépeknél a hajtómûveket külön-külön lehet indítani/leállítani/menedzselni. Ennek sem láttuk egyelõre sok értelmét.
- minimap ikonok : a cél az lenne, hogy minimap legyen, és a csak a saját gép pozíciója legyen rajta kijelezve. Reméljük, összejön.
- a piros/kék dolgok : Egyelõre még nem sikerült rájönni, hogy lehetne azt beállítani, hogy a pirosak csak szövetséges, a kékek meg csak axis gépeket választhassanak. Amíg ez nem megoldott, addig a piros/kék dolog marad, révén hogy enélkül nagyon nem lehet megkülönböztet, hogy ki van kivel. Annyi finomhangolás még lesz benne, hogy a sajátokat messzebbrõl, az ellenséget csak közelebbrõl jelöli. Elvileg csak a pilótanév és a színe fog látszani, más nem.
- mivel nem csak harcolást szeretnénk csinálni a szerveren, ezért a cockpit-only sincs bekapcsolva. Kötelékrepülés, virtuális légibemutató, stb...
- 4.05-re biztos nem fogunk áttérni, mert tõlünk senkinek sincs meg a pe2 kiegészítõ, és nem is tervezzük beszerezni.
És most jönnek a kérdések:
- dedikált szerveren lehet cooperatív módban játszani? Amit próbáltunk, az az volt, hogy a kliensrõl a coop könyvtárat felraktuk a szerverre. Látszott is, kiválasztható is volt, konnektelni is lehetett rá, viszont már a térképen nem lehetett homebase-t választani, és ezáltal repcsit sem és repülni se lehetett. Úgyhogy ez nem jött össze <#rinya>#rinya>
- van vmi módja annak, hogy a dogfight mapokon légvédelemmel ne pakolja körbe a reptereket? vagy ez csak úgy megy, hogy kieditáljuk a küldetésbõl/új küldetést készítünk AAA nélkül?
hehe ez télleg full reál😮)pont a fontos dolgok vannak kihagyva ( persze mindenkinek más jön be)
jobb lenne egy télleg fullos szerver sztem ( max speed bar)... easy room annyi van már..
GOOBY, pls
http://web.axelero.hu/rnzoli/IL2DSC/intro.html
Itt megtalálhatjátok az email címét is.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
ja és fontos, hogy érdekes küldetések legyenek benne történelmileg hû gépekkel és térképekkel
...és térjetek át 4.05-re 😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
4.04m a verzió, tehát FB+AEP+PF a 4.04-ig patchelve.
Dogfight mód, fullrealisztikus, leszámítva a Ccomplex Engine Management-et, a Separate Engine Start-ot, a minimap-pal kapcsolatos kijelzéseket és a külsõ nézeteket.
A tervek szerint végleges marad.
Akinek van akármilyen tapasztalata dedikált szerverrel kapcsolatosan, attól szívesen vennénk mindenféle információkat.
gserv.indexf1.hu
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Meg tudná valaki mondani hogy landolás után hogy lehet újratölteni az üzemanyagot és a fegyverzetet?
Köszi
van valakinek tapasztalata az IL2 FB+AEP+PF dedikált szerverével kapcsolatosan?
Indítás, üzemeltetés, miegyéb témakörök érdekelnének elsõsorban.
Van egy vastag madzagon lógó szerver, ahol szeretnénk indítani egy dedikált szervert, ehhez kellene segítség.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A Forgotten Battles-nak mi a legújabb verziója? (nekem 1.22 van)
szeretnék neten is játszani vele, hol érdemes? All seeing eye, vagy GameSpy keresõvel?
Bocs a hülye kérdésért, tudom, hogy sokszor kérdezték de nem találok rá választ. Dgen hiba 6-8 pálya után lefagy és kitörli a mentéseket. Van rá valami gyógy mód. A lemez eredeti bolti 1.22 verzió. Az FB-rõl van szó.
Elõre is köszönöm a segítséget.
Ezt csak mergedbe lehet feltenni vagy stand alon is.
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
Dns5000: A fórum részen olvasgattam ezeket a dolgokat.
Egy fontos kérdés mennyire érdemes eröltetni a propeller állászög manuális kezelését? Én eddig a gázt kezeltem inkább de most megcseréltem és a gáz helyére került a prop-pitch és egy tekerentyûre a gáz, bár eléggé úja kell tanulnom kezelni a dolgokat de megéri???
May the force serve you well!
Illetve egy esetben tényleg használom a fékeket, mégpedig ha nagy bombaterheléssel kell felszállni. A felszállási procedúra csak annyiban tér el a már említettõl, hogy a motor(ok) maximális felpörgetése elõtt (itt ugye figyelek a prop pitch értékekre is) a fékerõt 100% állítom. Igy addig nem megy sehová el a gép és nem csökkenti le feleslegesen a kifutópálya hosszát sem.
Ez a fékerõ állítás nagyon hasznos dolog. Nem tudom, próbáltátok-e már.
A lényege az, hogy HOTAS beállításoknál, be lehet állítani egy külön Joy tengelyre és igy 0-100-ig szabadon állítható a fékhatás. Ezt alkalmazom leszállás közben is. Leszállást megelõzõen, beállítom kb. 15%-ra és mikor a fútó talajt ér, máris kifejti a hatását, de nem blokkol a kerék, csak lerövidíti a kigurulást.
Mi elõtt bárki valami futurisztikus "bot szörnyetegre" gondolna, elmondom hogy nincs ilyenem. Egyszerûen zavart, hogy az USB bot használata során, a gépen a Game port teljesen kihasználatlan marad. Pedig ne felejtsük el, hogy a port alapból kezel négy, egymástól független tengelyt és négy gombot. Kis barkácsolással ezeket ki lehet használni és még érdekesebbé lehet tenni a repülés szimulációt. Nincs is szükség túl sok anyagra hozzá. Természetesen az IL-2 több botos is lekezel, ezzel nincs probléma. Úgy használtam ki a game port lehetõségeit, hogy "barkácsoltam" egy oldalkormány pedált (nem lett túl szép, de mûködik hibamentesen) az egy tengelyt igényel. A második tengely a fékszárnyat vezérli szintén lineárisan, a harmadik tengely a fékerõé, a negyediken sokat gondolkoztam, végülis a függõleges trim vált be a legjobban. A négy plusz gombot is kihasználtam. Ugynevezett mellékes, de hasznos funkciókat kaptak. Az egyik kapcsolja be a hátsó kerék rögzítését. A második a navigációs fényeket, a harmadik a mûszerfal megvilágítást és a negyedik a térképet.
igy majdnem sikerült elérni azt, hogy a botról csak ritkán kell levenni a kezemet. Pontosabban nem kell a billentyûzeten matatni a gombok után, esetlegesen a harc hevében a "félrenyúlást" kockáztatni.
Az tény, hogy nem egy X52, de akinek nem tellik rá (nekem) kis ügyeskedéssel szépen felbõvíthetti a "virtuális" pilótafülkéjét.
Amugy ezek nem az én ötleteim voltak. Úgy hiszem,illik megnevezni a forrást is:
A dongó oldalon láttam róla képeket, meg leírásokat. ott sincs mindenkinek kolbászból a kerítése. Láttam benne fantáziát és igy utólag mondhatom, megérte elkészíteni, mert élvezetesebb, megmerem kockáztatni, kicsit nehezebb is egy-egy bevetés lerepülése.
Sorry, kicsit hosszú lett. 😊 Gondoltam, hátha valakit érdekel a dolog.