IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • PhantomAss
    "És most lehet megharagitok egyeseket de aki nem repült le min 50-100 Waros küldit az ne is tekintse magát képzett pilótának!"

ezzel abszolút nem értek egyet
    sztem a jó pilóta az, aki győztesen kerül ki egy összecsapásból, mégha rosszabb géppel is repül
    akkor vagy jó pilóta, ha tökéletesen ismered a gépet és a taktikát, ha a helyzetet fel tudod mérni és a javadra fordítani, ha nem mész bele kétes harcba, stb
    speciel engem sosem vonzott, hogy órákat repüljek alakzatban valami feladat miatt, ezért nem is érdekelnek az online századok, nekem erre nincs időm
    (egyik kedvenc szerverem a cz ah ded., aki ismeri tudja hogy egész komoly szerver, nos lőttem már a5-ös fókával 7 la5-öst egy felszállásból,sérülés nélkül, de a végére leizzadtam rendesen)
    lehet ellenkezni, de sztem aki egyedül jól dogol az jó pilóta, és nem az, aki jól megold egy taktikai feladatot