IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • 77PXDrebil
    HáHÁÁÁ Bedobtam a féltéglát a kacsausztatóba gerjednek a hullámok!

Igen a Lacának igaza van! Teljesen más egy Dog szerveren még ha oda is társakkal mész mint egy War küldiben! Az egyik kezed hátra van kötve mert ugye ott a feladat!A kettő ha mindenben nem is sokban különbözik! És most lehet megharagitok egyeseket de aki nem repült le min 50-100 Waros küldit az ne is tekintse magát képzett pilótának!Láttam már Dog szerver ászokat warban felsülni! Nekem a dog főként rész gyakorlás ahoz hogy eredményesebb lehessek a századommal lerepült küldikben.

Ez lehet hogy gyermetegen fog hangzani de még most is sokszor szaladgál az adrenalin egy-egy fontosabb bevetésen!De egy Dogszerveren nem igazán érzem már a kihívást.

Persze ez is vérmérséklet és beálitotság függő.

ui: Hozzáteszem a háboru csak csapatban igazán szórakoztató, aki magányos farkas az inkább hanyagolja amíg nem jön ösze egy társal vagy csapattal!