IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #23644 Na, akkor vegyük szépen sorjába:
"La5FN: 350km/h fölött közepes bothúzás 30 mp sötét képernyőt okoz a motor teljes hütövel egyenes repülés közben 90% fölött tulmelegszik 10 perc alatt +5perc besül!!!"
Megvallom nem sokat repültem FN-el, de amíg igen, ezeket nem tapasztaltam, de ha te mondod én készséggel elhiszem. Nekem jobban rémlik az, hogy FN-el szinte zéró elétartással úgy szelltem ketté a messereket és olyan távolságból, amit egyetlen német géppel még csak megsem kísérelnék. És ez igaz majd minden Spitre. Ezekre a gépekre szoktam én mondani, hogy: "Mindent megtehetsz vele amiről álmodtál, csak egy Messerrel sosem merted." Na szóval az ellenpálda: Ki-84 állítólagos lány gép (kétség kívül van benne vmi) szintén azonnal eszméletvesztéssel jár egy rossz mozdulat 350km/h-nál. A szinte lehűthetettlen túlmelegedés sem a ti egyetlen kiváltságotok, próbáljátok csak ki a A5-ös de különösen A5 ATA fókát.
"Fordulózás közben ez az idő drasztikusan csökken!(de ez például a sima La5F ben nincs, az is melegszik de jóval kevésbé)"
Szintén A5-ös és A5 ATA fóka, ráadásul nem is emel, nem is fordúl csak buzúl (overheat), de azt nagyon szeret.
"Ítt jegyezném meg hogy az eszméletvesztéses probléma fokozottan jelentkezik a La7ben! (És igen sok gondot okoz a Yakokban ÉS A SPITEKBEN IS!)"
Mert nem kell neki tépni! Így is simán lefordulnak mindent. De komolyan! Van valami grij vagy milyen server, ahol egy térképen La7 van. Néha repülök rajta ha nincs kedvem gondolkodni és a LA7-el még sosem sötétedtem be mert csak ésszel húztam.
"Mellesleg a La5FN másfélszer annyi benyát eszik mint a sima F változat, de miért?"
Mert valószínűleg a teljesítménye is másfélszer nagyobb.
"A gépészkedés még így is sokkal tőbb mint a Bf ben a keverék és a sürítő állítgatása elengedhetetlen az eredményes légiharchoz úgyhogy észnél kell leni és figyelni a magasságot!"
Ezt aláírom és elfogadom.
"Felvételem van róla hogy egy war küldiben egy F4 ef 70DB 50cal os löszertöl még csak nem is füstölt!!"
Sokaknak vannak felvételeik és történeteik mindkét oldalról. Pl amikor Laca meg én egy AW-n az összes létező kalibert belelőttük felváltva egy IL2-be és kutya baja nem lett. Emlékszel Laca? Persze később megkaptad, mert elbaszta a leszállást. Bár igaz mi is csak F2-vel voltunk, de a 15mm ne érjen már kevesebbet mint a 7.72-es!
"Igaz hogy az FW széria híres volt a jó sérülésállóságáról de mi idegbajt kapunk attol hogy 5-6 20mm es plussz az apró max benyafolyást okoz nekik (ezt nem veszem be, hogy ennyit is simán elvisz)"
Ugyan ez igaz a P-47-re is. Nem is lepődök meg róla, mert a valóságban is egy rep.tank volt.
"A P39 Kabin ablaka vakítva csillog anappal átelemben ez azért fasza mert ha kinézael a z egyikoldalon a nap miatt nem látsz semmit a másik oldalon meg a csilogás miatt vaksizol!"
Szintén Ki-84 és az összes Zéro + a Fókáké, de azok szolidabban.
Egyébként ne hidd kedves Drebil, hogy kötekszünk veled én sem teszem, csak konstruktívan vitázunk. De ahogy láthatod, minden sérelmedre mi 2-3 ellenpéldát bármikor feltudunk hozni. És mondok még valamit. Bevallom régen nekem is sokat sírt a szám és egyes hiányosságaimért hajlamos voltam a másikra mutogatni. Akinek nem inge ne vegye gatyára, így most sem rád értem, de már közel 5 éve repülök és összeszedtem már annyi rutint és gyakorlatot, hogy belássam, hogy minden pilóta függő és így vagy úgy, de a játék igen is kiegyensúlyozott mindkét oldal szempontjából.
És mégis mi a kék oldal sikere? Hát kérlek az, hogy mi elejétől fogva még a G2-vel is rávagyunk szorítva a taktikázásra és megfontoltságra ellenben a sok Spiten nevelkedett pilótával szemben, akiben egy életre rögzült, hogy elég ha csak durr bele megy a csetepatéba majd a konstans fordulással úgy is túléli. Nos, akkor van a sírás, ha ez nem jön be. Szintén ne vedd magadra.