IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Tisztelt kollegák. Ezt le kell írnom. Nem tudom ki ,hogy van vele de pl nekem elég hullámzó a teljesítményem a légi harcok alatt mostanában.
    Mikor ,milyen a hangulatom,a kedvem,mennyi alkohol van bennem stb:)
    Hetek óta egy értelmeset nem tudtam repülni de tegnap este nagyon ráéreztem. Felugrottam a spit vs 109 re és bepattantam egy A6 ba . Ahhoz tudnám hasonlítani az érzést amikor egy pár tökéletesen táncol. Minden a helyén volt ,a ritmus szinte lüktetett bennem,nagyon élveztem.
    5 gépet lőttem pár perc alatt, az első kettő két póni volt magasból jöttek energia fölényből géppárban. Láttam őket ,egy finom palást ,elcsúsztak mellettem,már mögöttük is voltam. Nem húztam rájuk rögtön ,hanem a sebességet megtartva alattuk szűkítettem. Az első ficak erősen húzta ,megvártam míg beesik elém ,lőttem és volt egy szárnya. A másik addig mögém keveredett,de egy kis légi balett (komolyan mondom szinte éreztem a ritmusát a repülésnek) és annak is esett a szárnya.
    Mostanában nagyon ritka ,hogy így érzem a dolgokat de tegnap este minden sikerült. Még aludni is evvel az élménnyel tértem.