IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
festmeny mind
Ezek mind festmények

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Sanyix
Sztem festettek/rajzoltak.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

<#eljen>jó képek arra kíváncsi lennék mivel csinálták õket vagy estleg festették õket?

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

Falconer
Az utolsó történetét asszem ismerem. De nem ez volt az amikor átkísérte a csatornán a fritz ugye? Ez akkor melyik?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Bucser
<#zavart1><#eljen><#taps>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seaweed
...es hogy valamelyik "fritzbuzi" veletlen ne tudjon aludni par kep nekik:

ez a kedvencem a fritzeskepek kozul....ez is ismert esetet orokit meg! RESPECT! S!
Seaweed
Az elozo sorbol lemaradt pedig az egyik kedvenc kepem:

Seaweed
Chuck Yeager legigyozelmenek allit emleket az a kep...ez igy tortent meg!
(ha jol megnezed ott a Mustang oldalan a Glamorous Glen III felirat)

http://www.chuckyeager.com
Bucser
A legalsó kép elég illuzórikus😄 Nem arról voltak híresek a P-51 pilcsik, hogy hagyták hogy egy me 232 csak úgy leszálljon a fûre kényszert😊 ÉS a pilóta azt élve elhagyja....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seaweed
Nah akkor ezt probald megemeszteni <#hehe>

Ez már jobban tetszik<#beka3>

:: 102.VO_Fred :: www.102vo.hu ::

Trudgian festett ilyet is 😊

Mindig mindehol a németeket írtják most vettem meg a dod-ot és ott is németek kapni ki az összes játék intrójában is a németek kapnak ki...nah én ezen fogok változtatni és minden más aki nem német dögleni fog 😊 Alle Flugzeug wird kaputtmachen!!!!

Személy szerint én nem sok mindent vettem észre az FM-bõl. Egy sokkal egyszerûbb módot találtak ki a játék nehezítésére...
Nem más, mint a gólyafos repülési modelljét felcserélték a messzerével, az orosz gépekét meg a dodzsemével.
Evvel a csellel már nincs idõm figyelni másra, csak arra, hogy a levegõben maradjak...😊
Az AI-ról annyit, hogy nemrég mentem egy messzer AI ellen, hát elég móka volt, hogy ne mondjak mást. Olyan halál nyugodtan repült elõttem, amikor lõttem még volt ideje egy cigit is elszívni mire leborított...

A játékok terén én a BoB-ra fenem a fogam, úgyis két hét múlva kijön!<#ravasz1>

Jaja, már én is nagyon fenem rá a fogam. (az Empire at war,a Heroes 5 és a Hitman 4 mellett) Jó év lesz ez!

4.02es pathcben erezhetok az fm valtoztatasok? Az AI mitha jobb lenne, vagy en lettem benabb 😛

May the force serve you well!

Seaweed
<#nyes>

<#beka2>

én egyenlõre a maya 3d-ve harcolok a angolok ellen 😄 mivel messer párti vagyok.
az animban egy messer szitává fog lõni egy aranyos spitfire-t, de olyan szinten h még a pilot is barnára fog sûni D: aztán potty a fõdre 😊 a messer haza libben egy karcolás nékül osztán kiszállok ÉN a gépbû 😊 noh vége az egonak D😄😄:
mivel elkötelezett vagyok a 102vo-sok iránt csinálok majd egy kötelékrepülést is amit estleg feldobhattok majd az oldalra 😊persze megcímzett röpcsikkel.

Lockheed
Na arra kíváncsi leszeeek... <#smile>

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Ha már fps: február középén, ha minden igaz jön a Rainbow Six: Lockdown 😊

Csak most veszem észre nagy vezérem, hogy a hátteredbe nem egy MESSZER van???!!!
Szégyeld magad, hogy SWAT4-zel, jönnél inkább America's Armyzni😄

Negwar
Hmm honnan veszed hogy az a sötét oldal?
Mivan ha Oleg az igazi sith (vagy shit 😊 )
Amugy ahogy most áll az il-2 én is inkább megyek SWAT4 ezni 😊
Joy rol annyit hogy Saitek kyborg 3D van és most találtam meg a gari levelét ami szerint 2000. 08 vettem 😊 azóta csak a hotswitch mikorkapcsoloja rakoncátlankodik. Régen még tudtak joyokat gyártani 😄

\"This is a good day to die!\"

Te galád Bucsó, átnyergelõdsz a moddern technikához?!😊 Teee... nem szégyelled magad?! Akkor mi izgalmas lesz a játékban, ha nincs Oleg, nincsenek folyton pöcsök, nem kell havonta újra megtanulni repülni, hát elveszti a játék az izgalmat a kihívást!😊
Bár ahogy így belegondolok, majd érettségi után befektetek vmi atom erõmûbe, ami a sok hûtõ kijövõ levegõjétõl lebegni fog! Majd pórázra kel kötni h el ne kószáljon😊 Majd akkor kipróbálom a Lock-ont, mert eddig egyszer próbáltam akkor is az FPS számláló kiakadt... 0, -1, -100😊
Bucsó mi lesz velünk ha már te is a sötét oldalhoz csatlakozol???!!!

A postaköltség kerül zsébe sajna.

Bucser
102vo-ba való jelentkezés feltételei az www.102vo.hu oldalon taláhatóak.

Ja és még valami csak egy v4.01 patch-et és egy v4.02-es update ?
És ez szüksége ahoz hogy belépjek hozzátok ? úgyértem a 102vo.-ba

http://hyperfighter.sk/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=5

innen letöltöd a Hyperlobby klienst, felrakod, regisztrálod magad és kész is

Bocs hogy enyi bajt okozok de még mindig kell valami a HyperLobby-ból mit töltsek le ?
Siluro
Nyomtasd ki és tedd egy lefûzõbe. Én is így vagyok sok mindennel<#ravasz1>

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Lockheed
Pont így voltam énis! Aztán majdnem egy kilót ráköltöttem a gépemre a nyáron, és azóta tudok rendesen játszani LockOn -nal... <#smile> Hozzáteszem egyáltalán nem bántam meg! 😊) Sajnos azok az idõk már elmúltak, amikor kinyomtatva adták a doksit a játékhoz... Pedig nincs is jobb annál, amikor az ember lefekvés elõtt esti mese gyanánt kicsit olvasgatja a különbözõ radarmódokat, vagy a besugárzásjelzõt tanulmányogatja... 😊)

Bucser
már régóta kacérkodom vele Flanker 2,5-et toltam itthonegyedül sokat amíg jó volt a joyom. aztan kész megszakadt.. lock on itt van a polcomon eredetiben de még eddig 2-szer votla gépemen mivel szegény gépsárkány öreg már ehhez a tempohoz amit az diktál... (2-3 FPS) úgyhogy hanyagolom az új gépig😊 de nem vagyok aza feladós típus😊 Meg hát Flanker még mindig ott van😊 addig tanulom a kégpekezlést annaka manuáljából (kár hogy nicns meg könyalakban így nem tudom este olvasgatni...)

Lockheed
Átnyergelsz csövesre? <#smile>

Frederico: Mi kerül pénzbe?

Bucser
elvileg a februári runba bejuton szóval meg lesz csinálva a cougarom😊 de nem hinnem, hogy visszamegyek il-2-ni... Lehet inkább Lokon meg flakon...

Ahányszor új joyom van 2000Ft... és azóta nem repülök. Bár ennek az okát inkább Oleg pöccseiben kell keresni, meg az érettségiben😄

Lockheed
Nézd a jó oldalát! Folyamatosan új Joyod van...<#smile> Egyébként nekem is x52 van, és még semmi bajom nincs/volt vele!

Siluro
IL-2höz meg bõven elég egy nem hotas is...

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Nah asszem Cougar-ról Bucsó mestert kell kérdezni, szerintem most szépeket tud õ mesélni róla...😊
Nekem nincsen gond a Saitek képviseletrõl, nekem van egy bolt ahol intézik nagyon rendesen, csak kifogytak az X52-bõl... szóval most addig várok míg érkezik új😊

Seaweed
Hat tudja a fene! Amilyen csodalatos magyarorszagon a Saitek kepviselet (gyak nincs) en lehet mar megprobaltam volna hazi javitassal (poticsere pl). Vizsont alternativa sincs egy szal se! Van meg ugye a draga Thrustmaster Cougar..de arra alapbol kolthetsz egy szep osszeget hogy jo legyen....nem egyszeru kerdes ez a HOTAS....
Egyenlõre garanciálisan intézem, így még nem nagyon akarok venni új joyt.. bár ha így folytatja kedvenc Saitekem akkor lehet új joy lesz belõle😄

Seaweed
Vegyel X45-ot! Kulfoldrol meg tudsz rendelni! (ugyanis ott meg tobbehlyen van)
Az elsõben öt hónap után kikészült a twist potija (az egyetlen analóg poti...) a garancia joy pedig gyári hibás (a miniegér használhatatlan). Ahogy a hatalmas szerencsémet ismerem a 3. is gyári hibás lesz😄 Szóval vhogy kezdem nem komálni az X52-t😊
Siluro sok szerencsét hozzá, többet mint nekem volt😄

Siluro
Jaja, én is most veszek X52-t. valamelyik nap már meg is lesz<#vigyor2>

Lockheed
Hmmm... x52??? Mi lett vele?

Már többet vagyok fórumon mint repülni😄
Alig repülök mióta Satiekék hiper szuper világító csillogó joyával 2x sikerült rákefélnem...
De mint Bucsó mester is, én is a BoB-ban bízom... lehet feleslegesen😊

Lockheed
AEP = Ace Expansion Pack
PF = Pacific Fighters

patchek.

Köszi! DE még valami mindig nem tiszta mi az a "+AEP+PF+" meg a patchet honnan szedem le ? köszi CSá
Siluro
Némá, egy Fred 😄

Felrakod az Il2 Forgotten Battlest + AEP + PF + a legfrisebb patch asszem 4.03m
Felteszed a Hyperlobbyt http://hyperfighter.sk/, és itt keresel magyar századokat (102.VO, V.4, VO.101, 77.PH, 1/3_vdsz.).